BMW M2 с регулиращо се окачване


23
дек.
2017

В днешно време все по-голям брой спортни автомобили залагат на адаптивни или регулиращи се амортисьори – целта е успешен шпагат между динамика в завоите и всекидневна пригодност. При актуалното BMW M2 нещата не се различават кой знае колко. Ако предпочитате своето баварско спортно Сoupé една идея по-ниско, без да пипате успешната базова настройка със скъпо окачване, то можете да се обърнете към специалистите на тема окачване от H&R.

Тунинг-фирмата предлага система от пружини за BMW M2. Така наречените HV пружинни системи на H&R са разработени специално за използване с адаптивни и регулиращи се по височина амортисьори. Те позволяват безстепенно смъкване на каросерията с до 50 милиметра. При това без ограничение на функцията на серийните амортисьори. Така, че ако искате джантите на вашето M2 да изглеждат както на автомобила на снимките, вече знаете какво трябва да направите.

H&R обещават и значително подобрение на динамиката на автомобила – благодарение на понижаването на центъра на тежестта на колата.  Регулиращите се спортни пружини за BMW M2 струват 1400 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин