BMW 320Ci на старо: спортист с добри маниери

BMW 320Ci: ако Coupe-то издържи на хулиганите от предградията, може да се превърне в класика


2
сеп.
2017

Средностатистическа цена: да. Средностатистически модел? Моля ви. Би било хубаво такива да бъдат колите с 6-цилиндров мотор. Той изпъква пред обикновените двигатели. Особено ако е редови „шестак“, облечен в Соuре формата на Е46 – тогава ще усетите приятен уют. Нашият тестов автомобил от Хамбург е оборудван с малкия 2,0-литров мотор, но се отличава с по-спокойна работа и по -красив саунд от своя по-голям събрат.

В 3-та серия Coupe са повече от задължителни: превъзходните спортни седалки – тук с изцяло кожена тапицерия. Кокпитът е от старата школа на BMW – ориентиран към водача. На мнозина днес тя им липсва

ВИЖТЕ ОБЯВИ ЗА МОДЕЛА В НАШАТА ОНЛАЙН БОРСА

320 не изпъква с много мощ от долния диапазон на оборотомера, но с прилично ускоряване чак до ограничителя на оборотите – без признаци на каквото и да е било усилие. Окачването се включва в спортната игра на тежащото 1,5 тона Coupe, при това без да изнервя с прекалено твърдо возене. Двувратият модел от четвъртото поколение на 3-та серия не се отличава с дизайнерски експерименти и дори след толкова години изглежда стилно и свежо. Вярвали ли сте, че формата е отпреди 19 години?

Още по темата