BMW Серия 8 с 21-цолови джанти


29
апр.
2019

Тунинг-специалистите на тема BMW Hamann Motorsport са включили с асортимента си два комплекта джанти за новото BMW Серия 8. Следват аеродинамични части, спортен ауспух и увеличение на мощността!

От края на 2018 г. на пазара е новото BMW Серия 8 Coupe. Няколко месеца по-късно – точно за летния сезон – се появи и кабриолетът на Серия 8. Вече и първите тунинг-фирми се заеха с облагородяване на модела. След G-Power сега и Hamann представя своите тунинг-елементи за горещия модел на баварците.

Първоначално тунинг-специалистите представят 21-цоловите си джанти за Серия 8 Coupe и Cabriolet. Джантите „Challenge“ със седем двойни лъча се предлагат в цветове Black Line, Graphite Grey и Hyper Silver. Типичните за Hamann джанти „Anniversary Evo“ се предлагат само в сребрист и в черен цвят. Засега производителят дава информация относно цените само след запитване. Това важи и за предлагащите се също само в сребрист или черен цвят алуминиеви педали. В процес на разработка са аеродинамични елементи, нова ауспухова уредба, тунинг на двигателя и ново окачване. Те ще могат да се поръчват на по-късен етап.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >