BMW Серия 8 Гран Купе: завършена елегантност


9
май
2019

BMW Group последователно продължава своята моделна офанзива в сегмента на луксозните автомобили и обяви поредното разширение на BMW Серия 8. След успешното въвеждане на пазара на BMW Серия 8 Купе и BMW Серия 8 Кабриолет сега компанията подсказва за визията на един спортен автомобил с 4 врати, завършена елегантност на дизайна и модерен лукс в интериора. Новото BMW Серия 8 Гран Купе в момента преминава през финалната фаза за процеса по подготовка за серийно производство. Световната премиера ще се проведе в рамките на BMW Group #NextGen, което ще се проведе от 25 до 27 юни в BMW Welt в Мюнхен.

Новото BMW Серия 8 Гран Купе съчетава впечатляващи динамични характеристики с емоционален дизайн и разточително предлагане на място отзад. Индивидуалният му характер се изразява най-вече от елегантния и в същото време екстравагантен дизайн. Атлетичните пропорции и динамичните линии сигнализират за ексклузивния спортен дух. Допълнителните врати и разточителното предлагане на място отзад, както и удълженото междуосие и свързаното с това повишение на комфорта на возене осигуряват на новото BMW Серия 8 Гран Купе великолепна пригодност за всекидневието и за дълги пътувания.

Разширяването на моделната гама в луксозния сегмент е сред основните полета на действие, дефинирани от BMW Group в рамката на своята стратегия NUMBER ONE > NEXT за осигуряване на устойчив ръст. С всестранните си качества новото BMW Серия 8 Гран Купе осигурява идеалните предпоставки за въодушевяване на нови целеви групи с типичната за марката радост от шофирането в луксозния сегмент. Световната му премиера е сред акцентите на провеждащата се за пръв път BMW Group #NextGen в Мюнхен. Въвеждането на новото BMW Серия 8 Гран Купе осигурява по пазарите на целия свят стартира само няколко месеца по-късно, през септември 2019 година.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >