BMW Серия 5 F10/F11: автомобил мечта като употребяван или каца без дъно?


21
сеп.
2021

ТОВА СЕ НАРИЧА ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ: вентилирани и електрически регулиращи се комфортни седалки, панорамен покрив, регулиращо се окачване, навигация с голям монитор, кожени тапицерии – списъкът с оборудване на това BMW 525d Touring изглежда безкраен. Примамливо за Силвия и Кнуд, които търсят разумен употребяван дизелов модел за около 30 000 лева. Преди пет години това BMW е струвало 166 000 лева, сега за него искат 34 000. Това е около една пета от цената като нов! Как е възможно това? Съществуват пет основни причини:

Перфектен кокпит: Серия 5 показва как се правят нещата. Добре четими уреди, лесно управление с iDrive, никакви странности. При това всичко е висококачествено

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОБЯВИ ЗА BMW СЕРИЯ 5 F10/F11 НА СТАРО

  • Оборудване: много от екстрите не се плащат при продажбата на старо. Предишният собственик на тази Серия 5 е вложил 60 000 лева допълнително в своя нов автомобил. След пет години цената на скъпия модел е паднала сериозно. Иначе черният цвят отвън и отвътре винаги върви при едно такова комби от висок клас, макар и да не е нещо особено. На пазара се предлагат доста такива модели и натискът спрямо цената е висок.
  • Задвижване: дизеловият скандал и растящият интерес към електромобилите (в Германия) затрудняват живота на класическия двигател със самовъзпламеняване. Употребяваните автомобили се котират под съответните бензинови варианти.
Сервизната книжка на F11 е дигитална. Всички позиции са изброени по спешност, автомобилът алармира, когато се нуждае от нещо
Периодът на производство на Серия 5 F10/F11 е от 2010 до 2017 г.

Продължете на следващата страница

Още по темата