BMW пусна M Performance Parts за фейслифта на Серия 5 и M5

2308
2020

BMW не иска да предостави бизнеса с допълнителни аксесоари и оборудване изцяло на тунинг-специалистите. затова производителят от Мюнхен създаде собствен асортимент за  Серия 5 и M5!

Собствен тунинг: BMW ще предлага за неотдавна преработените Серия 5 и М5 голям брой аксесоари за допълнително оборудване.  Под името BMW M Performance Parts автомобилният производител от Мюнхен е съставил цяла гама от такива части.

Голям брой елементи от карбон

Предлагат се различни елементи за предницата и преден спойлер, нова рамка на радиаторната решетка, капаци за страничните огледала, Air Breather и допълнителни елементи за страничните прагове. В задница можете да разполагате с дифузьор, а специално за седана от BMW са приготвили няколко задни спойлера. Всички части са направени от карбон. Отвътре мюнхенци залагат на нова тапицерия от алкантара на волана с шевове с акценти, а по желание можете да добавите и карбонови елементи. От лекия материал са направени с лостчетата на волана и блендата на скоростния лост.

Освен това BMW предлага за M5 и M5 Competition допълнително смъкване на каросерията с до 20 милиметра. Нови спирачни накладки осигуряват по-добро спиране, а 20-цолови джанти карат автомобила да изглежда по-внушително. А ако тези M-части не са ви достатъчни, можете да си купите и подходящ ключодържател.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин