/ BMW привлече приятелката на Юлиан Нагелсман

BMW привлече приятелката на Юлиан Нагелсман

Бившият треньор на футболния Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман все още не си е намерил нова работа след освобождаването му от германския отбор, но неговата приятелка Лена Вурценбергер ве има такава: тя преминава в пиар-отдела на BMW.

Досега тя се возеше най-вече в служебното Audi на бившия треньор на Байерн Мюнхен, но сега приятелката на Юлиан Нагелсман ще се качи на автомобил BMW: Лена Вурценбергер става част от отдела за комуникация на автомобилния производител от Мюнхен. От BMW потвърдиха „трансфера”.

Последните седмици бяха доста бурни за Юлиан Нагелсман и приятелката му: първо треньорът бе уволнен от Байерн Мюнхен след загуба на отбора му в Леверкузен, а в края на миналия месец Лена Вурценбергер също загуби работата си. Бившата спортна журналистна във вестник BILD бе с ресор Байерн Мюнхен, но след като връзката ѝ с Нагелсман стана публично известна, тя бе преместена в ресор полиция – с цел избягване на конфликт на интереси. В края на март тя напусна работа, а сега стана ясно, че вече работи за BMW. Така журналистката и абсолвентка на академията Аксел Шпрингер ще продължи да живее в Мюнхен, където автомобилният концерн е сред най-големите работодатели: близо 8000 души работят в Мюнхен за BMW.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин