BMW представи новата Серия 7 с фарове на два етажа и 31-цолов дисплей!


20
апр.
2022

Бъдещият върхов модел на моделното семейство, новото BMW i7 M70 xDrive (среден разход на електроенергия според WLTP: 26,4 – 21,2 кВтч/100 км; CO2 емисии: 0 г/км; данни според NEDC: – ), което се очаква по-късно през 2023 година, ще има чисто електрическо задвижване с два електромотора на предната и задната ос. Неговата задвижваща система ще развива максимална мощност от значително над 600 к.с. и максимален въртящ момент над 1 000 Нм. Най-мощният модел на BMW за обществените пътища ще ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди. (Данните за мощността, динамиката и разхода на енергия на BMW i7 M70 xDrive са прогнозни на базата на актуалното развойно ниво на автомобила и включват временния Boost.)

Уникално цифрово изживяване при шофиране с новите BMW iDrive и BMW Operating System 8
Радостта от шофирането, комфортът при пътуване и потребителското изживяване в новото BMW Серия 7 до голяма степен се формират от последните иновации в областта на цифровизацията. Новото BMW Серия 7 предлага новото мултисензорно изживяване при шофиране BMW iDrive с най-новото поколение на операционната система BMW Operating System 8. С напълно дигиталния BMW Curved Display, иновативния BMW Interaction Bar, разширените възможности на BMW Intelligent Personal Assistant, както и допълнителните My Modes, новата версия на BMW Head-Up дисплея и изобразяваният за пръв път на информационния дисплей зад волана Augmented View интуитивният диалог между водача и автомобила се издига до нови измерения.

Уникално изживяване на задните седалки осигурява подвижният BMW Theatre Screen на тавана – 31,3-инчов 32 : 9 панорамен дисплей с разделителна способност 8К, който превръща втория ред седалки в ексклузивен частен киносалон. Водачът и пътникът до него за пръв път могат да ползват YouTube Video-On-Demand-Streaming на контролния дисплей. Високоскоростната свързаност на новото BMW Серия 7 се осигурява от монтираните в автомобила 5G антени.

Нова дефиниция на сигурността: новото BMW Серия 7 като BMW брониран автомобил.

Вече се разработва и брониран автомобил на базата на новото BMW Серия 7, който се очаква да допълни гамата през 2023 година. Със изцяло новата си и уникална в сегмента интегрирана защитна концепция бронираният вариант на модела отговаря на специалните изисквания на службите за защита на официални лица и частните клиенти с особено високи изисквания към сигурността.

В основана на разработката на новото BMW Серия 7 като брониран автомобил е залегнала създадената от BMW Group иновативна концепция за защита. Това гарантира изключително висок стандарт на безопасност в съчетание с характерните за новото BMW Серия 7 високо ниво на комфорт в интериора, както и динамика на управлението и комфорт на возене. Интегрираната разработка и производство в специален производствен процес в завода на BMW Group в Динголфинг гарантират, че с бронираните автомобили на базата на новото BMW Серия 7 ще бъдат поставени нови стандарти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин