BMW няма да участва в Автосалон София 2024

2802
2024

Стратегията на BMW Group за развитието на продуктите и марките е да се фокусира върху избрани автомобилни изложения и разширяване на възможностите за участие в други тематични събития, които осигуряват достъп до подходящи целеви групи. В допълнение, форматите, организирани и реализирани от самата BMW Group, стават все по-важни.

Като част от тази стратегия BMW Group България се стреми към създаване на допълнителни възможности за контакт със своите клиенти, като ефективно се адаптира към променящото се клиентско поведение и възможностите, които дигиталните технологии предлагат. Отчитайки календара на въвеждането на нови модели през 2024, стремежът комуникацията да бъде съобразена със спецификите на всяка целева група и възможностите на изградената от нашите търговски партньори мрежа в цялата страна BMW Group България взе решение да не участва в Автосалон София 2024.

За настоящите и потенциални клиенти, компанията и търговските партньори в цялата страна, ще предложат разнообразни възможности за запознаване с актуалните  предложения, във всички комуникационни канали през цялата година.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин