BMW ни подготвя за бъдещето със спомените на Шварценегер от 80-те (ВИДЕО)

0601
2023

Арнолд Шварценегер отново облича костюма на Зевс в минипродукция на BMW. Този път звездата от десетки екшън филми играе главната роля в комедийно филмче, посветено на новия прототип i Vision Dee, дебютирал на изложението CES в Лас Вегас. В 6-минутното клипче се появява дори и Дейвид Хаселхоф със своя Pontiac Firebird Trans Am от Knight Rider.

https://youtu.be/r8wUIoyN_TA

В по-голямата част от времето Арни си говори с иновативния прототип, който сякаш е подготовен в отговор на автомобила, който Sony представи. Основната тема, която видеото засяга, е радикалната промяна, пред която е изправена автомобилната индустрия в момента. Дигитализацията на практика превръща автомобила в компютър на колела – и фокусът от конските сили се измества върху изкуствения интелект и дигиталните услуги.

В разговор с i Vision Dee Шварценегер с носталгия си спомня за старите времена – а израз на спомените му е любовна история между момче и момиче, които се радват на връзката си, придружени oт старо BMW Серия 3 Е21. По-атрактивно обаче е представянето на новия прототип, който демонстрира как работи технологията за промяна цвета на каросерията. Представен е и интериорът на „бавареца“ на бъдещето, при който цялото предно стъкло е превърнат в огромен дисплей – за сметка на това екраните, които сме свикнали да виждаме в повечето нови автомобили, тук отсъстват. Много забавно е, че по виртуален начин BMW i Vision Dee може да демонстрира емоциите си.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин