BMW и Mercedes пред бъдещ съюз?


23
ян.
2019

BMW и Mercedes могат да се кооперират в разработката на следващите поколения на Серия 1 и А-класата като част от по-голям алианс, който ще включва технологии за автономно управление. Според информация в германския вестник Handelsblatt автомобилните гиганти трябва първо да направят сериозни изчисления, преди да инвестират милиони в технологиите за автономно управление, за да не бъдат задминати от нови конкуренти като Waymo.

Чрез използването на споделена платформа за компактен модел BMW и Mercedes биха могли да спестят милиарди. Вероятно първите съвместни разработки няма да се появявят на пазара преди 2025. До момента компаниите от Мюнхен и Щутгарт имат общи проекти в областта на споделената мобилност.

Още по темата

Card image cap
Бронираният Maybach Guard в дрифт!

15
февр.
2016

AUTO BILD изпробва бронирата лимузина Mercedes S 600 Maybach Guard, която иначе транспортира само политици, крале и шефове на огромни компании

Card image cap
Opel продължава напред

15
дек.
2015

И за 2015 г. се очертава Opel да продължава победния си ход. Astra отново е двигателят на успеха. През 2016 г. ще дойдат новата Insignia и Meriva като кросоувър!

Card image cap
Новият А-клас с кокпит, достоен за S-клас

23
ное.
2017

Интериорът на най-малкия модел от Щутгарт става напълно дигитален

Card image cap

В последния брой:

Архив >