/ BMW и Kith стартират втори сезон на успешното си сътрудничество с BMW i4 M50

BMW и Kith стартират втори сезон на успешното си сътрудничество с BMW i4 M50

С повече от електрически заряд: BMW i4 M50 (разход на електроенергия в кВтч/100 км: – (NEDC) / 22,5-18,0 (WLTP); електрически пробег (WLTP) в км: 416-520) е не само първият напълно електрически М Автомобил, но и вторият BMW M Автомобил, оформен – отвън и отвътре, ексклузивно от дизайнера от Ню Йорк Рони Фиг в рамките на сътрудничеството между марката Kith и BMW M GmbH. Ще бъдат произведени само 7 екземпляра от BMW i4 M50 by Kith. Едно от тях е единственият автомобил, който като част от това сътрудничество ще бъде продаден на търг на световната публика. За да отбележи този строго лимитиран специален модел, Kith предлага колекция от 51 дрехи и аксесоари в своите световни магазини и онлайн, вдъхновени от цветовете на автомобилната боя Kith Vitality Green и кожата BMW Individual Caramel Merino.

Успехът на първото сътрудничество на марката с Kith доведе до това второ издание, което се фокусира върху електромобилността. Като първият изцяло електрически M модел, BMW i4 M50 с право може да бъде наречен „Brand Shaper“. Той има търсените гени на M и като BEV показва отговорната посока, в която се развива BMW.

За пръв път в историята BMW кръщава един нов цвят на свой партньор: Kith Vitality Green е наситено тъмен зелен цвят, който ще се предлага само в рамките на това ексклузивно сътрудничество, а не като сериен цвят. Новите, преливащи една в друга емблеми са запазената марка на различните сътрудничества на Kith със световно известни компании. Преди две години BMW за пръв път промени своята емблема заради партньор. И този път познатата емблема на BMW бе променена: логото на предния капак на BMW i4 M50 by Kith е оградено от пръстен в цвят Kith Vitality Green. Зеленият пръстен подсказва за партньорството, модела и годината на производство, както и обозначението електрически автомобил. 

Kith Vitality Green е цветът, в който са лакирани всички автомобила от това сътрудничество. Изискан зелен цвят отвън, благородна кожа Merino в цвят Caramel в интериора.

Особено хармоничен е и интериорът на BMW i4 M50 by Kith в Caramel. С кожа Merino са тапицирани опорите за коленете, кормилната колона, седалките и страничните панели, както и долната част на предните и средните колони на покрива. С кантове в кожа в цвят Caramel са оборудвани предните и задните стелки с променено от М на Kith лого и М ленти. Подглавниците и предният подлакътник се отличават с надписи Kith в Box Design. Надписът „KITH Exclusive Edition“ е лазерно гравиран върху декоративните лайстни.

Техниката и луксът на лимитирания специален модел

Техниката е заимствана от BMW i4 M50, което за пръв път съчетава иновативната сила на BMW M с тази на BMW i. Напълно електрическото задвижване на BMW i4 M50 с два BMW M eDrive двигателя развива 400 кВт (544 к.с.) в режим Sport-Boost и предлага типичната за М динамика в непозната досега форма, която осигурява ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди. То се движи с нулеви локални емисии и има пробег до 520 километра според WLTP. Като първият чисто електрически автомобил на BMW M това изключително Гран Купе създава свой собствен клас и съчетава големия си пробег, луксозното предлагане на място и интелигентната свързаност със забележителна пригодност за всекидневието.

В допълнение към серийното оборудване на BMW i4 M50 и специфичните елементи на сътрудничеството с моделът серийно предлага и други допълнителни оборудвания. Сред тях са Адаптивното М окачване, М спортните спирачки с червени спирачни апарати, М аеродинамичният пакет и светлините BMW Individual Shadow Line. За луксозното усещане при шофиране допринасят и асистиращите системи Professional и Plus, както и електрическият стъклен покрив, интериорните лайстни от фино дърво fine oak и екстериорните декоративни лайстни M high-gloss Shadow Line. Оборудването е допълнено с озвучителната система Harman/Kardon Surround Sound, която съпровожда радостта и изживяването при шофиране в BMW i4 M50 by Kith с перфектен звук.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин