BMW и МINI с удължена гаранция до 4 г./200 000 км

1901
2016

Всички автомобили BMW и MINI в България с договор за поръчка след 1.01. 2016 г. вече са с удължена гаранция от производителя до 4 години или до 200 000 км. Допълнително удължената гаранция спомага за запазване на по-висока остатъчна стойност.

Досега за всички автомобили BMW и MINI BMW AG осигуряваше гаранция от 2 години без ограничения на пробега. От 1 януари за българския пазар към тази гаранция, без допълнително заплащане от страна на клиентите, се добавя удължена гаранция (BMW Repair Inclusive) с идентичен обхват и срок на валидност още две години или до достигане на пробег от 200 000 км. Така за период от 4 години при рекламация от страна на клиента, BMW Group поема отстраняването на неизправности, включени в обхвата на гаранцията на производителя.

В допълнение още от 2009 г. всички нови автомобили BMW и MINI за българския пазар са с включени в стандартното оборудване пакети за сервизно обслужване, съответно BMW Service Inclusive и MINI Service Inclusive, както и гаранция за мобилност BMW Mobile care.

Пакетите Service Inclusive включват всички дейности по периодичното сервизно обслужване вкл. необходимите оригинални части и масла BMW и MINI за срок от 5 год. или достигане на пробег от 100 000 км за BMW и 60 000 км за MINI (което настъпи първо). Обхватът на сервизния абонамент, по желание на клиента може да бъде разширен срещу допълнително заплащане в оторизираните сервизи на двете марки, вкл. и за сервизно обслужване и ремонт на нормално износващи се части, например накладки.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин