BMW внася новогодишната „пукотевица“ в автомобила

3112
2020

Забрана за фойерверки и вечерен час – тази новогодишна нощ в Германия ще бъде съвсем различна! Но за да завърши годината с блясъка, от който се нуждае (но май не заслужава), BMW измисли нещо специално. Ако имате модел с най-новата информационно-развлекателна система (Operating System 7.0 Version 07/2020), можете да внесете новогодишното небе директно в автомобила си!

Фойерверки на тъчскрийна

С цветна анимация на централния дисплей BMW приключва пандемичната 2020 за своите клиенти. За целта през високоговорителите отеква подходяща музика, а амбиентното осветление също допринася за специалната атмосфера. Спектакълът може да се активира веднага след подаване на контакт. По данни на BMW съответният банер се появява до три пъти на екрана. Личният асистент, т.е. гласовият контрол на BMW, може също така да накара фойерверките върху дисплея да бъдат „изстрелвани“ отново и отново, ако желаете.

За клиентите на BMW извън Германия беше предвидена коледна анимация.

За целта трябва да извикате: „Хей BMW, честита Нова година!“ (на немски, за пазара в Германия). Функцията ще бъде достъпна между 1 и 7 януари 2021 г.

И Коледа беше отбелязана

Още на Коледа BMW внесе анимация в интериора на своите модели, продадени извън Германия. Дали ще възприемате тържествата в колата като ненужен кич или като приятен жест, зависи от вас. Въпреки това, малко позитивни емоции в края на тази година определено няма да ни навредят.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин