/ BMW вкара Бундеслигата в автомобила

BMW вкара Бундеслигата в автомобила

През януари BMW бе първият автомобилен производител, който съвместно с DFL Deutsche Fußball Liga предложи възможност за достъп до съдържанието на германската футболна лига в автомобила като пилотно приложение. Оттогава избрани програми и игри на живо са достъпни за клиентите на новото BMW Серия 7 в Германия, Австрия и Швейцария на BMW Curved Display при спрял автомобил*.

В следващата стъпка клиентите вече могат да се насладят и на съдържанието на приложението Bundesliga в автомобила върху BMW Theatre Screen. Това буквално превръща втория ред седалки в BMW Серия 7 в първия ред седалки на стадиона. В същото време офертата ще бъде разпространена и в други страни в Европа, Америка и Азия. Срокът на пилотния проект първоначално е планиран до 31 март 2024 г.

BMW Theatre Screen превръща задната част на новото BMW Серия 7 в ексклузивен частен киносалон. Големият 31,3-инчов панорамен дисплей предлага първокласно забавление с интегрирания Amazon Fire TV. Освен това съдържанията на Бундеслигата вече може да се предава поточно чрез BMW Bundesliga In-Car App, което е достъпно само в BMW Серия 7 на екрана на BMW Theatre във Fire TV App Store. Благодарение на 5G-съвместимата антенна система на автомобила, клиентите се възползват от възможно най-добрата скорост на стрийминг.

От съображения за безопасност съдържанието на Бундеслигата не може да се възпроизвежда на BMW Curved Display по време на шофиране. Но пътниците на задните седалки ще могат да гледат на BMW Theatre Screen и по време на движение. Приложението на Бундеслигата в колата предлага On-Demand съдържание, като например формати за акценти или данни от играта, както и индивидуално съдържание на живо, пригодено за гледане в автомобила.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин