Bilstein group: утвърдени и силни индивидуални марки в един отбор


9
мар.
2021

bilstein group притежава уникален почти 180-годишен опит в производството на части за автомобили, започнало в далечната 1844 г. От тогава главната квартира в германския град Енепетал съчетава индустриални традиции с високите съвременни стандарти за качество на продуктите. Прецизно германско инженерство практически покрива цялата производствена верига: от снабдяването с материали и анализа на материалите, през изработката на инструментите, обработката и закаляването до компютърно базираната документация.

В дългогодишната си история bilstein group никога не е прекъсвала връзката си производството и поддържа собствена развойна дейност чрез bilstein group Engineering. В гамата от произвеждани части за различни продуктови марки, основният фокус винаги е върху частите свързани с безопасността, за които непромененото високо качество е решаващо. За да гарантира това, машинният парк на bilstein group непрекъснато се модернизира и разраства в съчетание с непрестанен строг контрол на качеството.

Като корпоративна група с международни операции, bilstein group е представена в голям брой глобални пазари и различни локации. bilstein group разполага с 14 логистични центъра с обща складова площ от 103 000 м², общо 21 собствени компании, които оперират в повече от 170 държави. Те са гаранция за постоянна наличност, бърза доставка и активен ангажимент в помощ на клиентите.

bilstein group е семейна, независима група от компании, в която под една шапка са обединени силните интернационални продуктови марки febi, SWAG и Blue Print. Поотделно и заедно те са символ на висококачествени, прецизни за монтаж резервни части със съответното ОЕ качество. Общо гамата на bilstein group обхваща повече от 60 000 различни продукти за професионален ремонт на автомобили. Тази уникална гама се допълва от практични услуги и решения, които се прилагат на място в независимите автосервизи.

Реномираният продуктов бранд SWAG предлага повече от 25 000 резервни части за всички популярни марки европейски автомобили. За над 60 години SWAG е синоним на най-високо качество. Големият логистичен капацитет и краткият срок на доставка правят тази марка силен партньор на международната търговска мрежа и автосервизите.

Международно известният продуктов бранд febi предлага решения за ремонт, които покриват очакванията за най-високо качество на продукта и без-опасност на монтаж. Гамата включва повече от 40 000 технически компонента за всички популярни европейски модели леки и товарни автомобили. Като силен партньор на търговската мрежа и автосервизите,febi знае колко е наистина важен всеобхватния контрол на качеството. Ето защо febi предлага продукти само със съответстващо на ОЕ качество.

От представянето си през 1994 г. марката Blue Print е синоним на качество и прецизност, предлагаща пълно решение за части за Азиатски и Американски леки и лекотоварни автомобили. Нейната гама обхваща повече от 24 000 продукта със съответстващо на ОЕ качество, която постоянно се развива и разширява. Покриването на изискванията на автосервизите включва също и предлагането на специални инструменти, което се прави от продуктовите марки на bilstein group. Например, febi и SWAG предлагат патентованата търсачка за ходова част перфектното решение за лесна и бърза диагностика на повредени кормилни части. Съответно, ключа за горивен филтър на Blue Print помага за значително по-бързата смяна на горивния филтър при автомобили с двигател JTD.

Актуална информация за продуктите и услугите на bilstein group може да следите на https://www.facebook.com/febi.bilsteinBG

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин