Bear-Lock: ефективната защита срещу безключовите автокражби (ВИДЕО)

1302
2021

30-годишен Nissan Patrol, 2-годишна KIA Sportage, 15-годишен Opel Meriva, 3-годишен бус Iveco Daily, 6-месечен Fiat 500, 29-годишен VW Passat, 6-годишен Citroen C4… Ако си мислите, че автокрадците се интересуват само от трите германски премиум марки или от японски SUV-ове, дълбоко грешите. Бандитите крадат ВСИЧКО. А удобната система за безключов достъп (Keyless), която ни позволява да влезем в автомобила без да се налага да вадим ключа от джоба или чантата си, прави противозаконните отнемания на МПС-та още по-лесни. Вижте още за безключовите кражби, които станаха много модерни напоследък.

С помощта на т.нар. „удължител на сигнала“ крадците прихващат предавания от ключа на вашия автомобил сигнал и по този начин „залъгват“ автомобила, че сте близо до него – и така той се отключва и „пали“ oт Start-Stop бутона. Всичко е като детска игра и става буквално за секунди, както ще видите в клипа по-долу.

Но дори и да успеят да влязат в автомобила и да стартират двигателя, се оказва, че бандитите са си играли напразно, ако вътре ги посрещне механична защита Bear Lock със заключване на скоростния лост или на кормилния вал. При това дори да се осмелят да вдигнат зверски шум, млатейки по ключалката с чук, крадците просто ще си загубят времето – защото ключалката просто ще падне, но скоростният лост или воланът ще останат заключени. И единствените щети ще бъдат по някой интериорен панел.

Ако искате да предпазите вашия автомобил, не се колебайте да поръчате Bear Lock при преференциални условия от нас на тел. 0898 854 152.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин