/ Bayon: най-малкият SUV на Hyundai

Bayon: най-малкият SUV на Hyundai

Hyundai пусна нов тийзър на Bayon. На изображението се вижда предницата на модела. Дизайнът на новия SUV следва съвременната тенденция: дневните светлини, максимално стеснени, са oтделени от другите предни светлини. Основните фарове са разположени над страничните въздухозаборници. Решетката е изместена едно ниво по-ниско от обикновено и сякаш се слива със средния отвор за въздух. Между дневните светлини е оставен само тесен отвор за охлаждане. По отношение на задницата знаем, че там ще има светлинни подписи с формата на бумеранг, свързани с червена лента.

Вероятно с двигатели от Kia Stonic

Със своята дължина като при малък автомобил, Bayon ще бъде изцяло ново предложение в SUV-света на Hyundai – като ще бъде позициониран под освежената съвсем скоро Kona. Новият модел вероятно е аналогът на Kia Stoniс и ще използва същите двигатели като нея, т.е. само бензинови с три и четири цилиндъра и мощност от 84 до 120 к.с.

Hyundai Bayon ще бъде пуснат на пазара през 2021 година

Моделът е кръстен на френския град Байон. Скоро трябва да видим как ще изглежда моделът – той трябва да бъде в дилърските центрове през лятото на 2021 година.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин