Battlecross X31: най-новата гума за мотокрос на Bridgestone


15
окт.
2021

Bridgestone обяви пускането на най-новата си гума за мотокрос – Bridgestone Battlecross X31. Разработена и проектирана с най-новите технологии на Bridgestone, гумата увеличава скоростта и осигурява на водачите невероятна тяга и сцепление, както и повишена стабилност и по-дълъг живот.

Новата Bridgestone Battlecross X31 прилага технологията Castle Block на Bridgestone върху раменните блокове на предната гума и всички блокове на задната гума, която чрез специална форма на блока, подобрява сцеплението благодарение на допълнителен ефект на ръба. Технологията Castle Block също увеличава контактното налягане и дава сигурен контакт при хлъзгав терен, подобрява сцеплението при променящите се повърхности, а допълнителният ефект на ръба осигурява по-високо сцепление в завои и тяга на различни видове терени.

Новият дизайн на модела, с асиметрична шарка на задната гума, също подобрява сцеплението на Bridgestone Battlecross X31. Новият размер на т.нар. бункери и позиционирането им увеличават контактното докосване, подобряват усещането на „захапката“ на гумата по различните повърхности, подобряват сцеплението и тягата, и създават по-ниска твърдост на протектора за оптимална стабилност. Всичко това е комбинирано с добавяне на охлаждащи ребра върху страниците на Bridgestone Battlecross X31, които създават въздушна турбуленция през издатините на бордовете, подобряват охлаждащия ефект върху повърхността на гумата, което води до по-голяма издръжливост на гумата и запазват характеристиките ѝ през целия ѝ живот.

Най-новата гума за мотокрос на Bridgestone ще се предлага в шест размера и ще бъде на пазара през първото тримесечие на 2022 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин