Autohellas е ексклузивният сертифициран партньор на Alphabet България

2509
2020

Това важно партньорство се засилва допълнително със сертифицирането на Autohellas-Hertz като активен член на мрежата Alphabet OneNet за 2020г., признавайки ключовата роля, цялостното предлагане на продукта и приноса на Autohellas-Hertz за навлизането на Alphabet на пазарите в Гърция, Кипър, България и Хърватия.

Димитрис Магиорос, заместник генерален директор на Autohellas-Hertz, каза: „Много сме доволни от сертифицирането с Alphabet, тъй като признаваме твърдия ни ангажимент за създаване на дългосрочна стойност чрез предоставяне на оптимални решения за мобилност. В същото време това ни позволява да се представим пред клиентската мрежа на Alphabet, като по този начин укрепваме доминиращото си положение в дългосрочния наем на автомобили и на важни международни пазари.“

Сюзън Лосър, главен търговски директор на Alphabet International, каза: „Autohellas, с регионалното си присъствие, е надежден партньор както в, така и извън гръцкия пазар. Инвестирайки в значителния опит и познания за пазара, притежавани от компанията, ние се надяваме да продължим нашето отлично сътрудничество, целящо положителната реакция на нашите клиенти.

 Autohellas-Hertz е ексклузивен представител – партньор на Alphabet в Гърция, Кипър, България и Хърватия от декември 2018г. Това е стратегическо партньорство за компанията, което предлага възможност за допълнителен достъп до международни договори и клиенти.

С дългогодишен опит в областта на дългосрочния наем на автомобили, Autohellas-Hertz е единствената компания в тази област, която поддържа многофункционални центрове с модерни съоръжения за поддръжка и ремонт на автомобили. С натрупан опит, компанията работи в 8 държави, представляващи международната марка Hertz. Признавайки водещата позиция на компанията, Alphabet стартира ексклузивно партньорство, което предлага достъп до нарастващия балкански пазар и Кипър, като същевременно предоставя на своята международна мрежа от клиенти съвместими продукти и услуги, гарантирани от Autohellas-Hertz.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин