AUTO BILD България на гости на WEST COAST CUSTOMS! (ВИДЕО)


17
февр.
2019

Кое е общото между мега звездите Шакил О’Нийл, Снууп Дог, Миси Елиът, Фарел Уилиъмс, Джъстин Бибър и Арнолд Шварценегер?  Всички те са дават скъпите си автомобили за допълнителна преработка на Райън Фридлингхаус – легендарният основател на тунинг работилницата West Coast Customs, станала световно известна с поредицата Pimp My Ride на американския телевизионен канал MTV, която отблизо показва реалната трансформация на уникални автомобили.

След откриването на филиали в Австралия, Малайзия и Русия West Coast Customs стигна дори до Дубай, но работилницата в Берлин, прочула се с клиенти като боксьора Владимир Кличко, за съжаление вече не съществува. Но AUTO BILD България реши да стигне до извора: град Корона близо до Лос Анжелис, за да се срещне лично с невероятния Райън Фридлингхаус. Преди 25 години той взима от дядо си заем от 5000 долара за да започне собствения си бизнес. Повече за срещата ни четете в новия брой – на пазара от 28.02!


Още по темата

Card image cap
Gymkhana 8: вижте скоростния екшън в Дубай!

1
мар.
2016

Осмата част от поредицата кратки филмчета на Кен Блок наред с много познати „трикове“ включва и някои запомнящи се акценти, както и мистериозно указание

Card image cap
Opel с тийзър за GT Concept (ВИДЕО)

14
ян.
2016

Концепция на спортен модел от Рюселсхайм ще празнува световната си премиера на автомобилното изложение в Женева

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: