AUDI URBANSPHERE – Така ли ще я караме скоро? (ВИДЕО)

0306
2022

Този автомобил е проектиран поетапно отвътре навън. Първоначално замислен за гигантските мегаполиси в Китай, но всъщност подходящ за всички урбанизирани райони по света. В градове като София, където личното пространство на човек става все по-ограничено, тази нестандартна концепция предлага най-голямото вътрешно пространство в историята на Audi. А то върви в съчетание с интелигентни технологии и дигитални джаджи, които привличат сетивата и обещават непознато изживяване.

При разработката на автомобила, инженерите и дизайнерите на Audi са се съветвали с клиенти на марката в Поднебесното царство, които с радост споделят своите идеи и нужди, свързани с ежедневния трафик в пренаселения град. Резултатът от този процес се вижда най-добре в интериора на студията Audi urbansphere. Автомобилът с щедро вътрешно пространство напомня на луксозен хотелски апартамент и високотехнологичен подвижен кабинет.

Това превозно средство влиза в ролята на нашето трето жизнено пространство, след дома и офиса, защото времето, прекарано ежедневно на пътя в големия град, нерядко достига стряскащи величини. Именно затова Audi urbansphere се старае да съчетава лукса на личната неприкосновеност с изчерпателна гама от високотехнологични продукти на борда. Комбинация, която да предпази изпилените ни нерви в безкрайните задръствания на ежедневния час пик. Технологията за автономно шофиране позволява ново поколение интериор, който спокойно може да скрие от погледа ни волан, педали и дисплеи, с което се отваря допълнително мобилно пространство за приятни изживявания. От Audi го наричат красиво холистична дигитална екосистема.

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОТОТИПА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ В НАШЕТО ВИДЕО!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин