Audi TT RS Facelift: нова визия, познат двигател


6
февр.
2019

Като последен представител на семейството на ТТ сега топмоделът получава фейслифт. Преработеното TT RS може да бъде поръчано веднага и се разпознава по следните дизайнерски елементи: предната броня има по-големи въздухозаборници, които имат вертикални „ребра“ от външната и от вътрешната страна. Праговете имат черни добавки, които не се срещат при стандартните изпълнения на фейслифта.

Отзад промените са изразени най-силно. Под стоповете има „fake” въздухозаборници към калниците, наподобяващи RS 4. Дифузьорът също е леко променен и е допълнен от т.нар. „дизайнерски елементи“. На антикрилото са добавени странични Winglets. Иначе всичко отвън изглежда като при стария модел – същото важи и за техниката под капака. Въпреки WLTP 2,5-литровият „петак“ не губи от мощността си. Агрегатът генерира 400 к.с. и 480 Нм, което означава, че и динамичните постижения са без промяна. Освеженото TT RS може да бъде поръчано веднага, като цените за Германия стартират от 67 700 евро (ок. 135 000 лв.) за версията Coupe и от 70 500 евро (ок.141 000 лв.) за изпълнението Roadster. С други думи, TT RS е поскъпнало с около 2000 лв.

Новост за интериора е дизайнерският пакет RS със сини или червени акценти по коланите, дюзите за вентилация и стелките. Автомобилът е оборудван с разширения дизайнерски пакет, разпознаваем по цветните облегалки на предните седалки и синята централна конзола. Всички други „RS-добавки“ като спортните седалки, облеченият в кожа/Alcantara волан и специалните RS-уреди вкл. и светлина за превключване са познати от модела преди фейслифта.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Предпремиера за новото Audi A8

29
юни
2017

Маскиран прототип на новия модел се появи при представянето на филма „Спайдър-мен: завръщане у дома“

Card image cap
„Очи и уши“ за асистираното и автоматизирано шофиране

27
сеп.
2016

На изложението за товарни автомобили IAA тази година Bosch представи технологични асистиращи системи

Card image cap
Gumball 3000 2018: от Лондон до Токио

19
февр.
2018

В тазгодишното си издание ралито за богаташи Gumball 3000 преминава през Европа и стига до Страната на изгряващото слънце

Card image cap

В последния брой:

Архив >