Audi TT RS Facelift: нова визия, познат двигател


6
февр.
2019

Като последен представител на семейството на ТТ сега топмоделът получава фейслифт. Преработеното TT RS може да бъде поръчано веднага и се разпознава по следните дизайнерски елементи: предната броня има по-големи въздухозаборници, които имат вертикални „ребра“ от външната и от вътрешната страна. Праговете имат черни добавки, които не се срещат при стандартните изпълнения на фейслифта.

Отзад промените са изразени най-силно. Под стоповете има „fake” въздухозаборници към калниците, наподобяващи RS 4. Дифузьорът също е леко променен и е допълнен от т.нар. „дизайнерски елементи“. На антикрилото са добавени странични Winglets. Иначе всичко отвън изглежда като при стария модел – същото важи и за техниката под капака. Въпреки WLTP 2,5-литровият „петак“ не губи от мощността си. Агрегатът генерира 400 к.с. и 480 Нм, което означава, че и динамичните постижения са без промяна. Освеженото TT RS може да бъде поръчано веднага, като цените за Германия стартират от 67 700 евро (ок. 135 000 лв.) за версията Coupe и от 70 500 евро (ок.141 000 лв.) за изпълнението Roadster. С други думи, TT RS е поскъпнало с около 2000 лв.

Новост за интериора е дизайнерският пакет RS със сини или червени акценти по коланите, дюзите за вентилация и стелките. Автомобилът е оборудван с разширения дизайнерски пакет, разпознаваем по цветните облегалки на предните седалки и синята централна конзола. Всички други „RS-добавки“ като спортните седалки, облеченият в кожа/Alcantara волан и специалните RS-уреди вкл. и светлина за превключване са познати от модела преди фейслифта.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Hyundai i30 N: спортната атака на корейците

7
юни
2016

През 2017 г. Hyundai ще пусне първия си модел от спортното поделение N-Brand - i30 N. Запознайте се с официалната информация за корейския опонент на GTI!

Card image cap
Nissan пише историята на кросоувъра

13
юни
2016

За японската марка Qashqai е важен колкото Golf за VW и колкото Model T - за Ford

Card image cap
Силуетът на Panamera II

7
юни
2016

Porsche разпространи първата официална скица на новата Panamera. Второто поколение на модела ще разполага с V8 Biturbo-мотор!

Card image cap

В последния брой:

Архив >