/ Audi RS Q3: 400 конски сили на промоция

Audi RS Q3: 400 конски сили на промоция

Audi RS Q3 с пробег само няколко хиляди километра в момента се предлага на атрактивна цена

В момента Audi Q3 RS с 400 к.с. не може да бъде конфигурирано или поръчано. Цените на новите автомобили, които вече са произведени, обикновено надхвърлят 160 000 лева. Ако това е твърде много за вас, можете да следите дали екземпляри от компактния ултрамощен SUV са се появили на пазара за употребявани автомобили. С малко късмет ще попаднете на изгодни оферти – например като тази в Дуисбург, Германия.

Предлаганото за продажба там Audi RS Q3 е с първа регистрация от септември 2021 г. Особено когато става въпрос за спортни автомобили, мнозина предпочитат да си купят нов, а не употребяван. В случая обаче SUV-ът със задвижване на четирите колела колела е изминал само 7225 километра, т.е. износването поради прекомерно натоварване в случая не би трябвало да е проблем.

5-цилиндровият турбобензинов двигател с работен обем 2,5 литра е основният отличителен белег на Audi RS Q3.

4х4-задвижване, спортно окачване и 400 к.с

Както всички RS Q3, и това също използва 2,5-литров петцилиндров бензинов турбодвигател от quattro GmbH, който генерира могъщите 400 к.с. и осигурява максимален въртящ момент от 480 Нм. Благодарение на тези характеристики RS Q3 ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,5 секунди.
Задвижването на четирите колела също е част от серийното оборудване, както и 7-степенната скоростна кутия S tronic. Моделът, решен в сив цвят Nardo, разполага също и със спортно окачване, спортни седалки и навигационна система с тъчскрийн.

Много мощ за сравнително малко пари

Въпросното Audi RS Q3 е от първи собственик, с безупречна сервизна история и 36 месеца гаранция. В Audi Center Duisburg са обявили цена от 59 650 евро (ок. 120 000 лева) за компактния спортен автомобил – което е с 20 000 евро (40 000 лева) под цената на сравними нови екземпляри.

ОЩЕ ОБЯВИ ЗА ПРОДАЖБА НА AUDI RS Q3

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин