Audi A7 Sportback – още по-наточено и яко


10
сеп.
2018

Шикозни линии, атрактивен дизайн и задница, изваяна като скулптура: новото A7 Sportback ни грабва на мига. Също толкова фина е настройката на спортните пружини на тунинг-специалистите на тема окачване от H&R. те си партнират перфектно със серийните спортни пружини на A7 и осигуряват усъвършенствано спортно поведение при непроменен комфорт на возене.

Спортните пружини на H&R смъкват центъра на тежестта на четиривратото Coupé с 35 милиметра на предна ос, както и с 20 милиметра на задната. Така външността на спортния модел от Инголщадт става още по-впечатляваща. Смъкването на каросерията подчертава и без друго щедрата широчина на автомобила. Освен това модификацията носи солидно предимство по отношение на динамиката. Спортните пружини и по-ниският център на тежестта намаляват почти до минимум страничното накланяне и увеличават динамиката в завоите.

Освен това инженерите на H&R препоръчват за Audi A7 Sportback увеличенията на следата „Trak+“ (16 до 36 милиметра на ос), благодарение на които колета изпълват калниците и правят Coupe-то още по-атрактивно.

Още по темата

Card image cap
Тунинговано Ferrari 488 GTB: Burn, Baby, burn! (ВИДЕО)

18
юли
2016

Компанията Fabspeed Motorsport е тунинговала Ferrari 488 GTB. На диностенда от ауспуха на суперавтомобила излизат пламъци!

Card image cap
„Изстискаха“ 447 к.с. от мотора на BMW с 4 турбини

28
юни
2017

Поставяният на BMW 750d и M550d дизел с 4 турбокомпресора и 400 к.с. е сред най-модерните агрегати, работещи на принципа на самовъзпламеняването. Благодарение на специален модул тунинг компанията DTE прави най-мощния сериен дизел за лек автомобил още по-мощен – така BMW 750d и 550d развиват 447 к.с. и 883 Нм

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: