Audi A7 Sportback – още по-наточено и яко


10
сеп.
2018

Шикозни линии, атрактивен дизайн и задница, изваяна като скулптура: новото A7 Sportback ни грабва на мига. Също толкова фина е настройката на спортните пружини на тунинг-специалистите на тема окачване от H&R. те си партнират перфектно със серийните спортни пружини на A7 и осигуряват усъвършенствано спортно поведение при непроменен комфорт на возене.

Спортните пружини на H&R смъкват центъра на тежестта на четиривратото Coupé с 35 милиметра на предна ос, както и с 20 милиметра на задната. Така външността на спортния модел от Инголщадт става още по-впечатляваща. Смъкването на каросерията подчертава и без друго щедрата широчина на автомобила. Освен това модификацията носи солидно предимство по отношение на динамиката. Спортните пружини и по-ниският център на тежестта намаляват почти до минимум страничното накланяне и увеличават динамиката в завоите.

Освен това инженерите на H&R препоръчват за Audi A7 Sportback увеличенията на следата „Trak+“ (16 до 36 милиметра на ос), благодарение на които колета изпълват калниците и правят Coupe-то още по-атрактивно.

Още по темата

Card image cap
Brabus Rocket 900: с 900 „коня” и 350 км/ч е най-бързото 4-местно кабрио

5
сеп.
2017

Бодо Бушман отново успя да ни изненада. Лудият по автомобилите шеф на Brabus лансира във Франкфурт най-бързия кабриолет за четирима души

Card image cap

В последния брой:

Архив >