Audi създаде анимационен герой

0211
2018

За пръв път Audi представя на големия екран своето виждане за футуристичен дизайн и мобилност под формата на Audi RSQ etron – фантастичен виртуален концептуален автомобил, създаден специално за анимационния филм на Twentieth Century Fox „Шпионски бъркотии“ (оригинално заглавие „Spies in Disguise”).

Задвижваният изцяло от акумулаторни батерии електрически модел е дело на специалистите от Audi Design в сътрудничество с Blue Sky Studios и съчетава автоматизираното шофиране с изкуствен интелект с технология на трансформация. RSQ e-tron е шофиран от супершпионина Ланс Стърлинг, озвучен от Уил Смит и вече беше показан на живо в трейлъра на новия филм. Очаква се семейният анимационен филм да излезе по кината през месец септември 2019 година.

Със своя холограмен скоростомер, електрическо задвижване и напълно автоматизирана технология за управление, двуместният концептуален автомобил олицетворява изцяло авангардния стилистичен език на марката Audi. Във филма суперагентът Ланс Стърлинг се нуждае от мощен и бърз автомобил, който да допълни неговите изключителни умения – наред с впечатляващите характеристики като напълно автоматизирания режим на движение и многобройните електронни системи за асистенция на Audi, концептуалният автомобил предлага и специални възможности, предназначени за нуждите на тайните агенти.

Audi RSQ e-tron привлича публичното внимание към технологията e-tron за пълна електрическа мобилност като част от същността и стратегията и на марката Audi – „Сюжетът на шпионска афера от международен мащаб, включващ технологии от бъдещето, които могат да спасят света, подхождат идеално на философията на марката Audi“, сподели Джовани Перосино, вицепрезидент маркетингова комуникация в AUDI AG. „Подобно на нашите серийни автомобили, забавлението, новаторският дух и динамиката са ключови елементи от сценария на новия филм.“

Audi ще си сътрудничи с Twentieth Century Fox и Blue Sky Studios в създаването на допълнително анимационно съдържание през 2019 година, с участието на Ланс Стърлинг и ученият Уолтър Бекет, озвучен от актьора Том Холанд.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин