Audi пуска специално Q2 за старта на продажбите


19
авг.
2016

За пазарния дебют на своя нов компактен SUV Audi ще предложи на клиентите си специална версия с подчертано спортен дух. Q2 Edition #1 се отличава с ексклузивно лаково покритие в цвят Quantum сиво, специални екстериорни детайли в черно и manhattan сиво, 19-цолови джанти и богато серийно оборудване. Audi Q2 Edition #1 има отличителната визия на екстериорния пакет S line със спортни брони и прагове, както и характерен дифузьор. Уникални за специалната серия на модела са елементите в цвят Manhattan сиво в долната част на каросерията.

Те имат за цел да подчертаят издръжливостта и приключенския характер на компактния SUV. Черните декоративни детайли с бяла емблема в областта на задните колонки на покрива, както и боядисаните в блестящо черно корпуси на страничните огледала са други специфични отличителни елементи на специалния модел. Това се отнася и за новия цвят на лаковото покритие Quantum сиво. В зависимост от ъгъла, под който пада светлината, този тъмен тон може да изглежда хомогенен или да създава ефектна игра на светлини и сенки. Оптичният пакет в титаново черно от програмата на Audi exclusive поставя допълнителни акценти в областта на предната решетка Singleframe и предната броня. Антрацитно черните 19-цолови колела в петлъчев роторен дизайн идват директно от Audi Sport. Серийните LED-светлини отпред и отзад – последните екипирани и с динамични мигачи – са подобаващ завършек да динамичното излъчване на Audi Q2 Edition #1.

Още по темата

Card image cap
Benz сам си намира паркомясто

28
окт.
2016

Търсене на място за паркиране – Bosch и Daimler улесняват процеса

Card image cap
Porsche печели по $17 хил. на кола, Ferrari – по $90 хил.

21
мар.
2017

Оперативната печалба на кола при компанията от Цуфенхаузен е в път по-висока, отколкото при BMW и Mercedes, но и в пъти по-ниска от тази при Ferrari

Card image cap
Семейството Iveco Daily Blue Power стана „Международен ван на годината“

23
ное.
2017

Екотриото с метаново, електрическо и дизелово задвижване грабна престижното отличие

Card image cap

В последния брой:

Архив >