Audi показа дългата база на A7 за китайския пазар


20
апр.
2021

Audi разтегли A7 Sportback на дължина. Произвежданият ексклузивно за китайския пазар модел ще стартира през 2022 г. Информацията!

На автомобилното изложение в Шанхай Audi показа дългата база на А7. Разполагащият с четири врати Sportback се превръща на практика в лимузина. Моделът ще се произвежда само за Китай и ще се предлага само на тамошния пазар.

С 9,8 сантиметра е увеличено разстоянието между двете оси на автомобила. Така междуосието на A7 L е 3,03 метра. Това обещава най-вече допълнително пространство за краката на втория ред. Произвежданото изцяло от SAIC Audi ще се конкурира със своя Sportback-вариант и Audi A6 L. Въпреки удължаването, A7 L си остава по-късо от обикновеното Audi А8. Иначе A7 оставя верен на себе си по отношение на външния вид. Удълженото междуосие и дългият покрив изглеждат малко необичайно на пръв поглед.

V6-бензинов двигател задвижва дългото A7

Новото Audi, произведено ексклузивно за Китай, ще стартира на пазара като First Edition с мек хибриден вариант с V6-бензинов агрегат с 304 к.с. Естествено ще се предлага двойно задвижване Quattro, а трансмисията ще бъде 7-степенна автоматична с два съединителя. A7 L ще разполага с въздушно окачване и задни завиващи колела. Пазарният старт на модела ще е през първото тримесечие на 2022 г

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин