Audi отбелязва юбилея на RS

1712
2019

По повод на 25-тия юбилей на RS Audi оборудва спортните си модели със специален пакет. RS 3, RS Q3 и RS Q8 обаче не са получили пакета.

Юбилей при Audi-RS. Преди 25 години бе пуснат RS 2 – първият пърформънс модел и същевременно първият спортен Avant. За да бъде отпразнуван той, хората от Инголщадт предлагат юбилеен пакет за почти всички RS-модели – без RS 3, RS Q3 и RS Q8.

Чист пакет за външността за RS-моделите

За юбилейните модели ще се предлагат четири цвята. Особено близък до оригиналния RS е ногаро-синият с перлен ефект. Освен традиционният цвят се предлагат митично-черен, Нардо-сив и глетчерово бял. Освен това RS-юбилейните модели получават алуминиеви акценти, като пръстените на Audi, капаците на страничните огледала и надписът RS са в блестящо черно. -За юбилея има и специално лого 25 години. То е главината на двуцветните джанти и се прожектира върху пътя при отваряне на вратата. Опционално увеличение на мощността както при Nogaro-Edition обаче не се предлага при юбилейния пакет.

Вътрешното пространство е издържано основно в черно. Акцентите се поставят от алкантарата в кобалтово синьо. Има я по постелките и на волана. Вентилираните седалки в RS 6 и RS 7 са със блещукаща в синьо перфорация на тапицерията. За да си проличи отпразнуването на юбилея и в интериора, в областта на раменете на облегалките, в тапицериите на вратите и по постелките има лого 25 години.

Цените стартират от 18 500 лв.

В ценово отношение пакетът за TT RS стартира от 18 500 лв., за RS 4 Avant и двата RS 5 (Coupe и Sportback) цената е около 22 000 лв. 29 000 лв. пък струва пакетът за RS 6 Avant и RS 7. Пакетите вече могат да бъдат поръчвани.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин