Новини » Ateca идва на Пловдивския панаир, под 40 хил. лв. за базовата версия

Ateca идва на Пловдивския панаир, под 40 хил. лв. за базовата версия

2109
2016

Тази година Seat отвори дилърство и във втория по големина град на България и ще участва на Mеждународния технически панаир от 26.09.16 до 01.10.16 с най-новото попълнение в гамата си – грaдския SUV Ateca

Посетителите на панаира ще имат възможност да се запознаят отблизо с цялата гама на Seat, както и да са първите в България,докоснали се до кросоувъра Ateca. Той е първият градски SUV на марката, който споделя платформата и двигателната гама на бестселъра на испанския бранд Leon. Багажното пространство е сред най-големите в класа – 510 л (485 за варианта 4х4). Кросоувърът се предлага с бензинови и дизелови двигатели, генериращи от 115 до 190 к.с, с предно или с двойно задвижване, както и с ръчна или автоматична трансмисия.

Ateca разчита на модерни технологии: от Full LED светлини с welcome light, Top view камера и Parking Assist, през редица системи за подпомагане на шофирането (напр. Traffic Jam Assist и новата Emergency Assist) до пакет от последно поколение информационно-развлекателни системи с 8-инчов сензорен екран и Full Link свързаност. Wireless зарядно, електическо отваряне/затваряне на багажника с kessy система, както и многоцветното вътрешно осветление са малките детайли, с които Ateca иска да направи ежедневието по приятно. Моделът ще бъде с три нива на оборудване предлагат цветове и най-качествени материали, подходящи за всеки вкус, като най-високото е Xcellence. Цените стартират от 39 900 лв. и моделът вече е на разположение за поръчки. Посетителите на панаира от 26.09.16 до 01.10.16 ще имат възможност да се запознаят в детайли с 2.0 TDI Xcellence 190 к.с DSG.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ