Ateca идва на Пловдивския панаир, под 40 хил. лв. за базовата версия

Тази година Seat отвори дилърство и във втория по големина град на България и ще участва на Mеждународния технически панаир от 26.09.16 до 01.10.16 с най-новото попълнение в гамата си – грaдския SUV Ateca

2109
2016

Посетителите на панаира ще имат възможност да се запознаят отблизо с цялата гама на Seat, както и да са първите в България,докоснали се до кросоувъра Ateca. Той е първият градски SUV на марката, който споделя платформата и двигателната гама на бестселъра на испанския бранд Leon. Багажното пространство е сред най-големите в класа – 510 л (485 за варианта 4х4). Кросоувърът се предлага с бензинови и дизелови двигатели, генериращи от 115 до 190 к.с, с предно или с двойно задвижване, както и с ръчна или автоматична трансмисия.

Ateca разчита на модерни технологии: от Full LED светлини с welcome light, Top view камера и Parking Assist, през редица системи за подпомагане на шофирането (напр. Traffic Jam Assist и новата Emergency Assist) до пакет от последно поколение информационно-развлекателни системи с 8-инчов сензорен екран и Full Link свързаност. Wireless зарядно, електическо отваряне/затваряне на багажника с kessy система, както и многоцветното вътрешно осветление са малките детайли, с които Ateca иска да направи ежедневието по приятно. Моделът ще бъде с три нива на оборудване предлагат цветове и най-качествени материали, подходящи за всеки вкус, като най-високото е Xcellence. Цените стартират от 39 900 лв. и моделът вече е на разположение за поръчки. Посетителите на панаира от 26.09.16 до 01.10.16 ще имат възможност да се запознаят в детайли с 2.0 TDI Xcellence 190 к.с DSG.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин