AUTO BILD България / Aston за всеки вкус

Aston за всеки вкус

Aston Martin стартира онлайн конфигуратора за новия DB11. Дори и да искате седалки в цвят „шампанско” и мокет в ментово зелено няма проблем – англичаните предлагат решение за всеки вкус


17
мар.
2016

На страницата на Aston Martin всеки заинтересован може да конфигурира DB11 по свой вкус. Възможностите за оформление на колата далеч не се изчерпват с 35 цвята на екстериора и кожени седалки с перфорирана кожа – опциите за индивидуализация са много по-богати.

 

Спирачните апарати могат да бъдат поръчани в шест различни цвята.

Спирачните апарати могат да бъдат поръчани в шест различни цвята.

Повече от 30 тона за контрастните шевове

DB11 може да “стъпи” върху шест различни дизайнерски конфигурации: те носят звучни имена като „New Heritage“, „Shanghai Fashionista“ или „Intrepid Sport“. Купувачите могат да селектират между три цвята на джантите и пет за спирачните апарати. Интериорът и седалките могат да бъдат в един или в два цвята. В зависимост от типа кожа можете да избирате сред 28 опции за Lower Environment Colour, т.е. част от интериора под таблото. Спектърът при Upper Environment Colour се простира до 32 цвята. При избора на контрастни шевове клиентите ще се главозамаят от 30-те варианта.

Уникланият характер е решаващ зa Aston Martin

По отношение на електрониката DB11 не предлага нищо специално. И докато други производители залагат на опции като дигитално радио или DVD-чейнджър за шест диска, бутиковата английска компания има друг фокус – индивидуализацията, възможността да направиш своята кола уникална. А това се цени много високо от клиентите в Близкия изток. Естествено, в конфигуратора не са упоменати цени. Така или иначе обаче хората, които имат сериозен интерес да си купят Aston Martin, няма да отдават особено значение на доплащането за специална кожа на тавана например.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин