Amazon доставя директно в багажника ви


24
апр.
2018

Днес Amazon представи услугата си Amazon Key In-Car, с която потребителите ще могат да получават пратки директно в багажниците на автомобилите си. Amazon Key In-Car е налична в 37 американски града за коли, паркирани на обществено достъпни места. Към момента е услугата е достъпна за собственици на Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac (след 2015, със системата OnStar) и Volvo (след 2015, оборудвани с Volvo On Call). Скот Л., член на Amazon Prime, споделя, че за използването на Amazon Key In-Car трябвало единствено да разреши в системата OnStar на колата си Amazon Key да отваря багажника и после да заключва колата отново.

За да използват услугата, клиентите трябва да свалят Amazon Key App и да свържат акаунта си в Amazon с акаунта в своя свързан автомобил. След като посочат място за доставка, при следваща поръчка потребителите просто трябва да изберат отметката In-Car. В деня за доставка Amazon Key App напомня на потребителите да проверят дали са паркирали на определеното място, а при самата доставка получават известие кога колата е отключена и заключена отново. С цел сигурност при всяка доставка Amazon проверява дали на въпросното място е правилният куриер с точната пратка – и чак тогава осигурява достъп до автомобила на клиента.

Още по темата

Card image cap
Рекорд: Tesla измина 1078 км с едно зареждане!

8
авг.
2017

Бляскавият резултат е постигнат в Италия, а единствената модификация по електромобила са били гумите с намалено съпротивление при търкаляне

Card image cap
Лейди Гага влюбена в дизелова W123-ка! (ВИДЕО)

8
авг.
2017

Ексцентричната певица енергично върти волана на син 300D Turbodiesel

Card image cap
SUV-ът с горивна клетка се казва Nexo

9
ян.
2018

Hyundai ще покаже в Лас Вегас нов SUV със задвижване с горивна клетка: Nexo. Едно зареждане ще е достатъчно за изминаването на 580 километра.

Card image cap
Автомобилите не стават по-икономични

13
ян.
2017

Средната консумация от последните три моделни години за САЩ е 9,4 л/100 км – и не е падала от 2014-а

Card image cap
BMW пуска юбилейна M4 Кабриолет

26
февр.
2018

От три десетилетия откритият спортен автомобил на BMW M GmbH комбинира прецизна управляемост и въодушевяваща динамика с вдъхновяващо усещане за свобода  

Card image cap

В последния брой:

Архив >