Alpha-N прави Trackday-M2

1104
2018

За вас М2 е прекалено слабичко и твърде меко? Да, за повечето от нас подобни квалификации по адрес на суперкупето звучат наистина абсурдно. Но ако имате годишен абонамент за каране на Нюрбургринг, нещата изглеждат малко по-различно. Тогава в главата ви ще има само мощност, огромни ауспухови тръби и големи антикрила. Ако подобни неща занимават съзнанието ви, помощ трябва да потърсите в германската тунинг компания Alpha-N Performance. Момчетата в тази фирма работят на Нюрбургринг – което би трябвало да е гаранция за качество на услугите им. А при последния им проект – на базата на М2, „шпагатът” между шоу и постижения се е получил прекрасно.

Alpha-N M2 е получило окачване Öhlins, гарантиращо повече стабилност на пистата, а благодарение на силов тунинг (не е упоменато какъв точно) мощността на 3-литровия редови „шестак” е вдигната от 370 на 430 к.с. Неговият глас се чува подобаващо благодарение на титаниева изпускателна система Akrapovic.

Визуално BMW M2 на Alpha-N Performance изглежда като болид от туристическите шампионати. Отпред откриваме черна радиаторна решетка M-Performance, както и GP-спойлер под бронята. Зад праговете са монтирани карбонови „крилца”, карбонов дифузьор M-Performance, както и голямо антикрило. Оригиналните 19-цолови джанти са запазени – но са боядисани в черно. Матовочерният цвят с червени декоративни ивици е постигнат с помощта на фолиране. Единствената промяна по интериора е дисплеят Awron за спортните постижения.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин