Alfa Romeo – партньор на световното първенство по художествена гимнастика

1309
2022

Aвтомобилитe Alfa Romeo ще заблестят заедно със златните момичета на България на 39-ото Световно първенство по художествена гимнастика от 14 до 17 септември в София. Италианската премиум марка е официален партньор на едно от най-големите и престижни спортни събития за годината у нас.

Гостите от Международната федерация по гимнастика и официалните гости на световното първенство ще се придвижват в София със стила и грацията, характерни както за този спорт, така и за автомобилите Alfa Romeo.

Автомобилите за Световното първенство по художествена гимнастика в София са осигурени от „Витоша Ауто“, официален представител на италианската премиум марка в България. За комфортното придвижване на гостите ще се грижат спортната лимузина Giulia и първия SUV в историята на марката – Stelvio. Предоставените модели са с най-високото ниво на оборудване Veloce, задвижване на четирите колела, мощност 280 к.с. и разполагат с най-модерните технологии за безопасност, свързаност и комфорт.

За логистичните нужди на представителите на Българска федерация по художествена гимнастика „Витоша Ауто“, като официален представител и на марката FIAT предостави компактния SUV автомобил 500Х.

С красивия си външен вид и неповторим италиански дизайн автомобилите на Alfa Romeo са перфектният партньор за Световното първенство, в което с нетърпение се очакват изявите на „златните“ момичета от националния ансамбъл на България. В състезанието ще участват над 91 гимнастички и 31 ансамбъла от 62 държави.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин