Alfa GTV с над 600 к.с.


2
апр.
2019

Alfa GTV се завръща! Характеристиките: над 600 к.с., двойно задвижване, електрическа тяга и повече. AUTO BILD ви показва изтекла снимка и ви дава информация!

Alfa Romeo връща GTV! Вече е сигурно, че GTV ще бъде повече от Giulia Coupe. След първите слухове за ново поколение на легендарното 6C, от Alfa потвърдиха, че Coupé-то ще се казва GTV. В Twitter изтече снимка на новия спортен автомобил! На нея се вижда елегантна задница с издадени калници и тесни задни светлини – естествено не липсват и класическите джанти на Alfa. Още в средата на 2018 г. Alfa загатна, че на пазара ще се появи GTV с над 600 к.с. и електрическа тяга. Очакваше се, Coupé-то да използва платформата на Giulia и да бъде задвижвано от 6-цилиндровия мотор на Giulia QV .

Освен това от Alfa обещават оптимално разпределение на тежестта от 50/50 и система за двойно задвижване с Torque Vectoring. Същевременно новото поколение на GTV ще бъде пригодено за всекидневието и ще предлага място за четирима пасажери. Тъй като Giulia QV междувременно вече не се предлага с механична скоростна кутия, GTV също ще залага на 8-степенна автоматична трансмисия. Новото GTV вероятно ще се появи на пазара най-рано в началото на 2020 г. В ценово отношение Coupé ще бъде позиционирано над Giulia QV, която в момента стартира от около 160 000 лв. Освен завръщането на GTV от Alfa потвърдиха и ново поколение на легендарния спортен модел 8С с над 700 к.с.

Още по темата

Card image cap
Обновеният AMG S 63: революция под капака

19
апр.
2017

Фейслифтът на Mercedes-AMG S 63 е разкрит и снимките на модела доказват, че той се е променил съвсем леко. Много по-важни са модификациите под ламарините – и най-вече, по задвижването

Card image cap
i8 става по-мощно след фейслифтa

12
февр.
2018

Три години след лансирането на i8 BMW направи фейслифт на екологичния си „спортист“. Ъпдейтът донесе на модела батерия с по-голям капацитет

Card image cap
Tesla, Porsche, Audi и Subaru: най-добри според клиентите

27
дек.
2016

В дъното на класацията на Consumer Reports остава Fiat

Card image cap
Ford увеличава драстично автономния пробег на Focus EV

1
дек.
2016

С изминаваните километри на електричество моделът ще бъде на нивото на Nissan Leaf и на BMW i3

Card image cap

В последния брой:

Архив >