Alfa GTV с над 600 к.с.


2
апр.
2019

Alfa GTV се завръща! Характеристиките: над 600 к.с., двойно задвижване, електрическа тяга и повече. AUTO BILD ви показва изтекла снимка и ви дава информация!

Alfa Romeo връща GTV! Вече е сигурно, че GTV ще бъде повече от Giulia Coupe. След първите слухове за ново поколение на легендарното 6C, от Alfa потвърдиха, че Coupé-то ще се казва GTV. В Twitter изтече снимка на новия спортен автомобил! На нея се вижда елегантна задница с издадени калници и тесни задни светлини – естествено не липсват и класическите джанти на Alfa. Още в средата на 2018 г. Alfa загатна, че на пазара ще се появи GTV с над 600 к.с. и електрическа тяга. Очакваше се, Coupé-то да използва платформата на Giulia и да бъде задвижвано от 6-цилиндровия мотор на Giulia QV .

Освен това от Alfa обещават оптимално разпределение на тежестта от 50/50 и система за двойно задвижване с Torque Vectoring. Същевременно новото поколение на GTV ще бъде пригодено за всекидневието и ще предлага място за четирима пасажери. Тъй като Giulia QV междувременно вече не се предлага с механична скоростна кутия, GTV също ще залага на 8-степенна автоматична трансмисия. Новото GTV вероятно ще се появи на пазара най-рано в началото на 2020 г. В ценово отношение Coupé ще бъде позиционирано над Giulia QV, която в момента стартира от около 160 000 лв. Освен завръщането на GTV от Alfa потвърдиха и ново поколение на легендарния спортен модел 8С с над 700 к.с.

Още по темата

Card image cap
Автобусът, който прекосява реки… или корабът, който плава по улиците – с българска регистрация (ВИДЕО)

8
ян.
2017

Hafencity Riverbus не се плаши от дълбоки води и от близо година има редовен маршрут в Хамбург

Card image cap
Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

20
юли
2016

Bentley вече предлага необходимите аксесоари за почитателите на риболова. Естествено, че Bentayga Fly Fishing by Mulliner няма да по джоба на всички рибари с цената си от 400 000 лв.

Card image cap

В последния брой:

Архив >