AUTO BILD България / Alfa, която спира дъха!

Alfa, която спира дъха!


7
юни
2018

Наскоро Alfa Romeo разкриха плановете за бъдещото си, като най-забележителни са новата GTV с 600 к.с. и наследникът на 8C със 700 к.с. Заместник на 4C обаче липсваше от плановете. Затова творението на Umberto Palermo Design  и Adler Group е най-близкото до нов модел на 4C. Mole Costruzione Artigianale 001 е единична бройка и визия за следващото поколение на 4C.

Отпред автомобилът носи лице, вдъхновено от Giulia и Stelvio, а типичната за Alfa триъгълна радиаторна решетка е по-изпъкнала от преди. Задницата е изцяло променена и ако видимостта при оригиналния модел беше ограничена, сега вече тя е ужасна, тъй като преработената версия няма задно стъкло. Не е много практично, но изглежда зашеметяващо. За капак ауспуховите тръби са разположени по диагонал. Стандартният интериор на 4C е освежен със сива и бежова кожа. Също така много от бутоните са променени и изобилстват сребърни детайли. Предполагаме, че базовите 236 к.с. на 1,75-литровия двигател не са пипнати, което означава, че автомобилът ускорява до 100 км/ч за 4,5 сек.

Още по темата

Card image cap
Патриотичната лимузина на Путин

11
апр.
2016

Лидерът на Русия ще получи нов луксозен автомобил местно производство. Сега има нови детайли около проекта, в който е замесена и компанията Porsche

Card image cap
Роси си продава RS6-ицата

25
авг.
2017

Цената на машината е с около 50% над средната за екземпляр от същата година

Card image cap

В последния брой:

Архив >