AUTO BILD България / Alfa, която спира дъха!

Alfa, която спира дъха!


7
юни
2018

Наскоро Alfa Romeo разкриха плановете за бъдещото си, като най-забележителни са новата GTV с 600 к.с. и наследникът на 8C със 700 к.с. Заместник на 4C обаче липсваше от плановете. Затова творението на Umberto Palermo Design  и Adler Group е най-близкото до нов модел на 4C. Mole Costruzione Artigianale 001 е единична бройка и визия за следващото поколение на 4C.

Отпред автомобилът носи лице, вдъхновено от Giulia и Stelvio, а типичната за Alfa триъгълна радиаторна решетка е по-изпъкнала от преди. Задницата е изцяло променена и ако видимостта при оригиналния модел беше ограничена, сега вече тя е ужасна, тъй като преработената версия няма задно стъкло. Не е много практично, но изглежда зашеметяващо. За капак ауспуховите тръби са разположени по диагонал. Стандартният интериор на 4C е освежен със сива и бежова кожа. Също така много от бутоните са променени и изобилстват сребърни детайли. Предполагаме, че базовите 236 к.с. на 1,75-литровия двигател не са пипнати, което означава, че автомобилът ускорява до 100 км/ч за 4,5 сек.

Още по темата

Card image cap
Ето го Tiguan XL

4
юли
2016

VW удължава Tiguan. Седместният SUV ще се появи през есента. В интернет са изтекли снимки на автомобила!

Card image cap
14% продадените Toyota в България – хибридни!

28
сеп.
2016

Toyota Balkans реализира 25% увеличение на продажбите си за първите 8 месеца на 2016. Компанията е реализирала 224 хибридни автомобила с марката Toyota от януари до август включително, което представлява 13,9% от общите продажби на компанията

Card image cap
RS 7 става хибрид със 700 к.с.

27
ное.
2017

Audi работи върху следващото поколение на RS 7 Sportback. Наред с модификацията, използваща само традиционен ДВГ, ще има и хибридна версия с около 700 к.с.

Card image cap

В последния брой:

Архив >