AC Schnitzer тунингова и Toyota


23
дек.
2019

AC Schnitzer използват компетентността си на тема BMW и сега тунинговат и Toyota Supra. От 6-цилиндровия агрегат N58 тунинг-специалистите са изтръгнали 400 к.с.!

AC Schnitzer вече тунинговат и модели на Toyota. Всъщност от тунинг-фирмата са известни с преработките си на BMW, но сега хората от германския Аахен са се заели с Toyota Supra. Това не е толкова изненадващо Supra и Z4 използват почти идентична техника. Освен за ъпгрейда по отношение на мощността, AC Schnitzer са усъвършенствали и окачването и аеродинамиката!

60 к.с. допълнително за мотора на BMW

Единственият двигател за Supra е 3-литровият редови 6-цилиндров мотор с 340 к.с. на BMW. AC Schnitzer са увеличили конски сили на 400, като същевременно са повишили максималния въртящ момент на 600 Нм.

От AC Schnitzer са монтирали и спортен ауспух с карбонови тръби и тръби от неръждаема стомана. Състезателното крило е от карбон, а предният сплитер е с подобрена аеродинамика от хората от AC Schnitzer. Безстепенно регулиращото се окачване RS смъква Supra с до 25 милиметра. Тунингът на Supra завършва с 20-цолови двуцветни джанти.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >