Abt RS4-R с 530 к.с.


4
мар.
2018

Точно в навечерието на автомобилния салон в Женева от Abt ни представят  впечатляващия и стилен RS 4.

Резултатът се нарича RS4-R и разполага с внушителните 530 к.с. и 690 Нм максимален въртящ момент. Добавката е от 80 к.с. и 90 Нм в сравнение със серийната версия. Спортната ауспухова уредба с четири карбонови тръби с диаметър 102 мм изглежда така, сякаш може да срути и голяма сграда. Динамичните характеристики и преди бяха драстични, но сега са още по-впечатляващи: от 0 до 100 км/ч  Abt RS4-R стига за 3,8 секунди (0,3 секунди по-бързо от преди), а максималната скорост е 280 км/ч.

Abt използват за RS4-R нови пружини на окачването от KW. Джантите на модела са 21-цолови с гуми с размер 275. Иначе, дори външният вид на новото Audi RS 4 да ви се стори малко семпъл, можете да решите  проблема с посещение в Кемптен (седалище то Abt). Малките, сериозни промени засягат предния спойлер, рамка на решетката на радиатора и допълнителен елемент в задната броня. В интериора на RS4-R ви очакват седалки с частична кожена тапицерия Afficionado със специално лого и още повече карбон – например по скоростния лост.  Abt-RS4 ще има 50 екземпляра, а от Abt засега не посочват информация за цената.

Още по темата

Card image cap
Пластична операция с флекс за S-клас… или залъгалка за златотърсачки

12
окт.
2017

Ако финансовите ви средства не са достатъчни за новия Mercedes S-клас, можете да освежите стария си Benz. Украински тунинг специалисти са поставили на стария модел предната и задната част на новия

Card image cap

В последния брой:

Архив >