Abt RS4-R с 530 к.с.


4
мар.
2018

Точно в навечерието на автомобилния салон в Женева от Abt ни представят  впечатляващия и стилен RS 4.

Резултатът се нарича RS4-R и разполага с внушителните 530 к.с. и 690 Нм максимален въртящ момент. Добавката е от 80 к.с. и 90 Нм в сравнение със серийната версия. Спортната ауспухова уредба с четири карбонови тръби с диаметър 102 мм изглежда така, сякаш може да срути и голяма сграда. Динамичните характеристики и преди бяха драстични, но сега са още по-впечатляващи: от 0 до 100 км/ч  Abt RS4-R стига за 3,8 секунди (0,3 секунди по-бързо от преди), а максималната скорост е 280 км/ч.

Abt използват за RS4-R нови пружини на окачването от KW. Джантите на модела са 21-цолови с гуми с размер 275. Иначе, дори външният вид на новото Audi RS 4 да ви се стори малко семпъл, можете да решите  проблема с посещение в Кемптен (седалище то Abt). Малките, сериозни промени засягат предния спойлер, рамка на решетката на радиатора и допълнителен елемент в задната броня. В интериора на RS4-R ви очакват седалки с частична кожена тапицерия Afficionado със специално лого и още повече карбон – например по скоростния лост.  Abt-RS4 ще има 50 екземпляра, а от Abt засега не посочват информация за цената.

Още по темата

Card image cap
Golf-ът, който унижава Porsche-та

31
ян.
2018

Тук става напечено: тунинг специалистите от PPH-Motoring превръщат и без това „напомпания“ VW Golf 6 R в конкурент на суперавтомобили – с бруталните 612 конски сили!

Card image cap

В последния брой:

Архив >