Abt QS7: парният чук

Abt „коригира“ мощността на Audi Q7 в посока нагоре и прави визуални промени по колата. 22-цоловите джанти Vossen правят SUV-а, означен като QS7, да изглежда още по-могъщ

2112
2017

Тунинг компанията Abt се е заела с два двигателя на Audi Q7 и е увеличила мощността на SUV-a. Като Abt QS7 V6 TFSI с работен обем 3 литра генерира 410 к.с. и 520 Нм максимален въртящ момент. При 3-литровия дизел след подобренията „конете“ става 325 к.с., а нютонметрите – 680. Именно „напомпването“ на дизела ще ви „залепи“ за седалката – макар че от Abt се въздържат да дадат информация за ускорението. От тунинг фирмата разкриват данни за кита оптични подобрения: например новата предна броня гарантира стабилна защита на пода, а страничните въздухозаборници са оформени по-агресивно. „Престилката“ е съчетана идеално с „мускулестите“ калници.

Големите калници са изпълнени от джанти модели DR и FR с размер 22 цола (или с непоказаните CR). Всички джанти могат да бъдат поръчани в по-малкия размер 20“. От Abt планират и по-ниско окачване, което обаче към този момент не може да бъде поръчано. За плавния визуален преход между вратите и праговете се грижат специални „добавки“. Възходящата линия на калниците завършва в новата задна броня с четири ауспухови тръби. За още „по-острия“ профил Abt поставя спойлер на покрива. А който смята кита за прекалено натрапчив, може да не поръчва „раздувките“. Така от Abt предлагат на клиентите си по-мощно Q7, с променена визия – или двете накуп.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин