Тунинг » Abt дава 370 „коня” на ST Cupra 300 Carbon Edition

Abt дава 370 „коня” на ST Cupra 300 Carbon Edition

0308
2018

Лимитирана серия от едва 300 броя ST Cupra 300 Carbon Edition маркира върха в компактния клас при Seat. Карбонови части по каросерията и двойни ауспуси превръщат „испанския лъв” в истински цар на магистралата. ABT Sportsline предлага дори допълнителна доза мощност за хотхеча – и вдига „конете” от 300 на 370, а максималния въртящ момент – от 380 на 460 Нм. Новата електроника – ABT Engine Control (AEC), обаче маркира единствено върха при разработките за Seat. Германската тунинг компания предлага „ъпгрейд” за почти всеки двигател на марката от 2012: портфолиото започва от 1.4 TSI със 160 к.с. (вместо 122), преминава през 2.0 TDI с 210 к.с. (вместо 184) и стига до най-атрактивните версии – Cupra.

За да бъдат сигурни хората от най-голямата тунинг компания за коли на групата VW, че Leon получава необходимия респект на пътя, те предлагат нова Downpipe, както и спортен катализатор. Тези компоненти правят звука на „бегачката” още по-впечатляващ. За да може компактният модел да се „заиграва” с истински „спортисти” по пътища с много завои, от Abt поставят и спортни стабилизатори, които правят машината още по-стабилна и по-приятна за каране.

ST CUPRA 300 Carbon Edition ще хваща окото по булевардите, ако клиентите на баварската тунинг компания поръчат атрактивните джанти с размер между 18 и 20 цола с различни дизайн и цветове. И тъй като лъвовете ловуват предимно нощем, Abt предлага и атрактивни светлинни лога при отваряне на вратата за всички версии на Leon – перфектно решение за маркиране на територията му.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин