Aвтосалонът в Пекин: електрическият SUV с 557 к.с. Enspire на Buick


18
апр.
2018

Шикозен електрически SUV – това ще покаже като студия Buick на  Auto China в Пекин (25-ти до 29-ти април 2018 г.). Мощността на електромобила е 557 к.с., а пробегът му – 600 километра. Спринтът до 100 км/ч се взема за 4 секунди. зареждането става или от станция за бързо зареждане (80 процента за 40 минути) или индуктивно без кабел.

Отпред Enspire има широка радиаторна решетка и тънка хромирана лайстна, свързваща тесните LED-фарове. Подобна тънка ивица със LED-светлини има и на задницата. Каросерията има гладки линии – дизайнерите явно са се отказали от така модерните ръбести форми. Линията на покрива се скосява назад – затова Enspire може да се определи като Coupé-SUV.

В кокпита има предно стъкло с Augmented-Reality- навигация: маршрутът се прожектира, а целта на навигацията се появява на хоризонта. Също като при Head-up-дисплей тук се изобразяват и други данни като състояние на зареждане, час и прогноза за времето. Водачът гледа към OLED дисплей с уреди. На арматурното табло и пред лоста на трансмисията има допълнителни дисплеи. Материалите във вътрешното пространство са от дърво и кожа.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >