90 години автомобилна история се събират за второто Ride`n`Roll шоу в Банкя


11
май
2016

Деветдесет години от американската автомобилна история ще бъде представена на Национален хиподрум Банкя по време на Второто изложение на американски автомобили Ride`n`Roll – American heritage in Bulgaria. Събитието ще се състои на 4 юни 2016 г. и ще събере отново на едно място най-атрактивните и интересни американски автомобили в България.

Очаква се експонатите, които ще бъдат показани на еднодневното изложение, да включват едни от най-ранните американски автомобили, започвайки с модифицирана версия на Ford T-Model от 1926 г. и достигайки до днешните поколения на легенди като Dodge Challenger, Chevrolet Corvette и Ford Mustang. Класически muscle cars като Chevrolet Camaro, офроуд модификации на Jeep Wrangler и Jeep Cherokee, както и други атрактивни автомобили като Cadillac Eldorado, Dodge Coronet, Chevrolet Bel Air, Ford Thunderbird и Ford Grand Torino са сред бижутата на членовете на Клуба на собствениците и любители на американски автомобили в България.

По време на мероприятието за посетителите са предвидени традиционна американска кухня, различни демонстрации и други атракции. AUTO BILD България е официален медиен партньор на проявата.

RNR II (2) RNR II (3) RNR II (4)

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин