89-годишният Бърни Екълстоун чака дете!

0204
2020

Да, и във времената на коронавируса има добри новини! Ето една такава: бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун (89) ще стане баща за четвърти път. Очаква се детето му да се роди през юли в Бразилия. Екълстоун и съпругата му Фабиана (41) (по баща Фиоси) в момента живеят именно в Бразилия, където е родена дамата.

Преди пет години Екълстоун купи голяма кафе плантация в близост до Сао Пауло. Там той внимателно обгрижва жена си, с която се запознава преди 10 години по време на GP на Бразилия и за която се жени през август 2012. От предишните си два брака британецът има три дъщери. Тамара (35), Петра (31) и Дебора (65) му раждат общо петима внуци. Екълстоун не издава дали през юли отново ще му се ражда щерка.

Екълстоун, който е един от най-именитите спортни мениджъри на всички времена, в момента е изолиран в собствената си ферма. На много телевизори милионерът наблюдава случващото се по света, но иначе прекарва повечето си време сред природата.

Ако се питате дали с бъдещото си дете Екълстоун няма да влезе в книгата на рекордите Гинес, ще ви разочароваме – в момента най-възрастният баща, познат на света, е 96-годишен американец. Сред знаменитостите обаче Бърни е лидер. В сравнение с него Клинт Истууд и Пол Макартни са направо младежи, когато се раждат последните им деца – съответно на 66 и 61 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин