807 к.с. във Ford Mustang?


2
юни
2017

Кои са най-съществените характеристики на Ford Mustang GT? Голям V8 мотор, много мощност и атрактивна Fastback каросерия с ретро дизайн. Серийните 421 к.с. и външността ви се струват твърде скучни? Тогава обърнете внимание на чудовището, създадено от тнинг специалистите Schropp Tuning и базирано на Mustang GT Coupé.

Серийният 5,0-литров атмосферен бензинов V8-двигател е оборудван с компресор „SF600“. Вследствие на това мощността е повишена до 600 к.с., а версията R на компресора вдига броя на „кончетата“ дори до 807. Максималният въртящ момент също е впечатляващ – 950 нютонметра. За да може мощността да бъде подобаващо предадена върху асфалта, от Schropp са инсталирали подсилени задвижващ и карданен вал. Разбира се е работено и по усъвършенстване на окачването и здравината на каросерията. Този Mustang е оборудван с вентилирани спирачни дискове StopTech. Засега от тунинг-фирмата не дават информация относно динамичните характеристики на своето творение.

Американското Coupé е покрито с бяло-зелено-сиво фолио. Решетката на радиатора е отворена, отпред има внушителен спойлер, а отзад – голямо задно крило. В калниците има 21-цолови джанти. във вътрешното пространство впечатление прави тапицерията от алкантара.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин