80 нови Volkswagen Golf Variant на метан за ОК Супертранс АД

0312
2019

Бранд мениджърът на Volkswagen леки автомобили към Порше БГ Нестор Несторов връчи официално ключовете от първата партида таксиметрови автомобили Volkswagen Golf Variant 1.5 TGI на Изпълнителния директор на ОК Супертранс АД Людмил Лазаров.

Софиянци ще продължат да разчитат на висококачествени природосъобразни таксиметрови услуги от ОК Супертранс АД. Компанията разширява автопарка си с поредните 80 чисто нови автомобили с марка Volkswagen. Сега от ОК Супертранс АД се довериха на еталона Golf. Модификацията Variant Comfortline 1.5 TGI със 130 к.с. е с фабрично оптимизиран за работа на метан двигател. Това гарантира завидна икономичност от 3,6 кг/100 км, както и ниски нива на отделяни вредни емисии – от 99 г/км. Изборът на Golf Variant на метан е още една стъпка за подобряване на качеството на въздуха в столицата и осигуряване на екологичен транспорт.

За повече удобство флотата от Golf Variant е оборудвана с автоматична 7-степенна DSG трансмисия. В нивото Comfortline моделът предлага богато стандартно оборудване и багажно пространство от 424 л до 1439 л. Golf Variant e серийно оборудван с пълен набор въздушни възглавници, множество асистенти за сигурност и интелигентни системи за подпомагане на водача, които гарантират повишен комфорт на шофиране и спомагат за справяне в критични ситуации. Всичко това, заедно с голямото практично вътрешно пространство, осигурява значително удобство и сигурност за пътниците и водача.

С настоящия проект ОК Супертранс АД продължава уверено към своята основна цел – да изведе таксиметровите услуги на ново, още по-високо ниво. ОК Супертранс АД е регистрирана през 1993 г. и разполага със собствена, специализирана за дейността база с модерен диспечерски център, работи изключително с нови автомобили и се стреми да създаде удобно и безопасно пътуване на своите клиенти. През годините компанията се затвърди като лидер в таксиметровите услуги и предпочитан партньор на десетки фирми, медицински учреждения, чуждестранни туроператори. ОК Супертранс е единственият оторизиран таксиметров превозвач, обслужващ двата терминала на Аерогара София и Централна Автогара-София, където има и собствени офиси.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин