66 нередности – но с валиден технически преглед!


7
юни
2019

В Люденшайд (провинция Северен Рейн-Вестфалия) полицията спряла за проверка превозно средство с ремарке. По време на проверката служителите на реда установили общо 66 нередности – при това МПС-то било с валиден технически преглед!

Този списък с нередности е наистина рекорден! В Люденшайд (провинция Северен Рейн-Вестфалия) полицията спряла за проверка на 3-ти юни Mercedes Sprinter с ремарке. На пръв поглед солидният външен вид на микробуса и ремаркето не предвещавал наличието на нередности. Тъй като на полицаите този факт им се сторил съмнителен, те поискали техническа проверка от вещо лице. Резултатът бил рекорден: били установени общо 66 нередности – 44 по Sprinter и 22 по ремаркето.

Возилото било преминало технически преглед преди 4 седмици

Според доклада на полицаите микробусът и ремаркето „отчасти нямало спирачки, а отчасти те функционирали частично“. Големи дупки били запълнени с кит и след това лакирани. Ремаркето пък било без никакви амортисьори. Присъдата на полицаите: „Отвън добре, отвътре – зле!“. Микробусът и ремаркето веднага били спрени от движение, а водачът получил обвинение за управление на неизправно МПС. Куриозното: микробусът и ремаркето били преминали успешно технически преглед преди 4 седмици в България и имали валиден талон.

Още по темата

Card image cap
Упоритите атаки на препаратите за зимната обработка на пътищата

22
февр.
2017

Американците с 15 милиарда долара назад за 5 години заради щетите по автомобилите , причинени от обработката на пътищата през най-студения сезон

Card image cap
Големият SUV на VW за Северна Америка

27
окт.
2016

VW ще пусне 7-местен SUV на щатския пазар. Досега всички очакваха името на новия модел да бъде CrossBlue, но има голяма вероятност той да бъде наречен Atlas

Card image cap
Това Ferrari струва 360 000 лв.

29
сеп.
2017

Боята му се разпада, по него има ръжда и мъх. Въпреки това червеното (междувременно по-скоро зелено) Ferrari е всичко друго, но не и евтино.

Card image cap

В последния брой:

Архив >