66 нередности – но с валиден технически преглед!


7
юни
2019

В Люденшайд (провинция Северен Рейн-Вестфалия) полицията спряла за проверка превозно средство с ремарке. По време на проверката служителите на реда установили общо 66 нередности – при това МПС-то било с валиден технически преглед!

Този списък с нередности е наистина рекорден! В Люденшайд (провинция Северен Рейн-Вестфалия) полицията спряла за проверка на 3-ти юни Mercedes Sprinter с ремарке. На пръв поглед солидният външен вид на микробуса и ремаркето не предвещавал наличието на нередности. Тъй като на полицаите този факт им се сторил съмнителен, те поискали техническа проверка от вещо лице. Резултатът бил рекорден: били установени общо 66 нередности – 44 по Sprinter и 22 по ремаркето.

Возилото било преминало технически преглед преди 4 седмици

Според доклада на полицаите микробусът и ремаркето „отчасти нямало спирачки, а отчасти те функционирали частично“. Големи дупки били запълнени с кит и след това лакирани. Ремаркето пък било без никакви амортисьори. Присъдата на полицаите: „Отвън добре, отвътре – зле!“. Микробусът и ремаркето веднага били спрени от движение, а водачът получил обвинение за управление на неизправно МПС. Куриозното: микробусът и ремаркето били преминали успешно технически преглед преди 4 седмици в България и имали валиден талон.

Още по темата

Card image cap
Ferrari Sergio за 8,6 милиона!

16
авг.
2017

Няма по-ексклузивен начин да карате Ferrari от Sergio, тъй като от модела има само шест автомобила. James Edition продава първата кола от малката серия!

Card image cap
Кларксън и компания в пустинята

21
мар.
2016

Дали Джеръми и приятелите му не са на снимки за сериала „Игра на тронове”? Важното е, че момчетата са в Маракеш и се забавляват

Card image cap

В последния брой:

Архив >