63 000 лв. за Jaguar E-Pace на българския пазар

Мощният компактен SUV вече официално се предлага на родния пазар


12
сеп.
2017

Излизането на ценовата листа за Jaguar E-PACE е факт. Тя може да се намери на сайта www.jaguar.bg и от нея става ясно, че вълнуващото ново попълнение в гамата на „британската котка”, е позициониранo изключително атрактивно за българския пазар с начална цена от 63 000 лв.

E-PACE First Edition е наличен през цялата първа година на продажби със задвижване изключително от дизеловия двигател Ingenium със 180 к.с. или бензиновия двигател Ingenium с 249 к.с. на Jaguar и 9-степенната автоматична трансмисия ZF. Моделите First Edition са с внимателно подбрани спецификации, за да покажат уникалния дизайн, динамика и практичност на E-PACE – на базата на пакета със спецификации R-Dynamic SE.

Налични са три варианта за цветове – Caldera Red, който е уникален за First Edition, Yulong White и Santorini Black. Детайли в цвят Gloss Black и отличителни 20-инчови алуминиеви джанти с двойни спици и ефект „диамант“ в цвят Satin Grey допълват външния вид.

Интериор, облицован в специална мека зърнеста кожа Windsor в цвят Ebony, с червен контрастен шев и облицовка на тавана от велур в цвят Ebony придават на купето характерен вид. Програмируемото амбиентно осветление за различни настроения и естествената светлина от панорамния покрив идеално допълват просторния интериор. TFT Head-Up дисплеят от следващо поколение на Jaguar, допълнителните зарядни станции и релсите в багажника гарантират, че First Edition предоставя безупречна комбинация от финес, технологии и реална практичност. Допълнителните акценти включват системата Програмируема динамика, задна врата, контролирана с жестове, и Activity Key на Jaguar, както и уникални мокетни стелки и пластини на праговете First Edition.

E-PACE и E-PACE R-Dynamic са налични с пакети спецификации S, SE и HSE и избор от пет двигателя – три дизелови и два бензинови. 2,0-литровият, четирицилиндров дизелов двигател Ingenium е наличен във варианти със 150, 180 и 240 к.с., а двата 2,0-литрови, четирицилиндрови бензинови двигателя Ingenium с турбокомпресор предлагат 249 и 300 к.с.

Високите нива на стандартно оборудване са съществен компонент на гамата E-PACE. Характеристиките за по-голямо удобство като информационно-развлекателната система Touch Pro, предните LED фарове и камерата за обратно виждане се допълват от усъвършенствани системи в помощ на водача, включително Следене на състоянието на водача и Аварийна спирачка.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин