50 Cent иска да бъде водещ в Top Gear

Рапърът 50 Cent иска да бъде новия водещ на Top Gear. AUTO BILD знае защо той смята себе си за подходящ и какви са му шансовете за работата.


28
юли
2016

50 Cent обяви, че иска да бъде новият водещ на Top Gear в английското списание “Daily Star” на 24-ти юли 2016 г. “Бих искал да работя в Top Gear, със сигурност мога да спася шоуто.” 50 Cent смята, че неговата автоколекция го квалифицира за работата.”Не съществува кола, коята не съм притежавал през годините.”, казва той. 50 Cent намекна в интервяюто със списанието, че ще има нужда и от достойна заплата за длъжността.

“Top Gear трябва да бъде както преди”

Top Gear познава рапъра от американското BBC. Той смята:”Това е шоу, което функционира по целия свят.” Той обвинява новия екип, ръководен от Мат Лебланк, за лошото развитие на новото издание. Рапърът мисли, че ако скоро Top Gear не стане както преди, вече няма да има шансове за успех. В САЩ 50 Cent често може да бъде видян по телевизията. Той  е канен в шоута заради неговите саркастични изказвания.

Още по темата

Card image cap
McLaren P1: най-бързият хамелеон в света

20
сеп.
2016

Американският автомобилен колекеционер Мани Кошбин превръща своя McLaren P1 в най-бързия хамелеон на света: машината разполага с 916 к.с. и развива максимална скорост 350 км/ч

Card image cap

В последния брой:

Архив >