5-те тайни на Audi A4 Avant


29
окт.
2017

КЪДЕ ДА ДОЛЕЯ ВОДА?

Доливане на вода за чистачките – лесна работа. Но къде? При отворен капак на двигателя отворът за доливане почти не се вижда, тъй като се намира малко преди предната колона от страната на пътника до водача.

ЯДОВЕ С ПОДГЛАВНИЦИТЕ

Искате да извадите подглавника? От Audi изпитват уменията ни: пъхате авариен ключ и дърпате едновременно с това подглавника. Здрава борба!

СВЕТЛИНА В МРАКА

Във виртуалния кокпит няма информационен сигнал, дали светят късите светлини или габаритите. Съвет: в автоматичен режим навигационната система превключва от дневен в нощен режим на осветление.

ДУХ В ПЕДАЛА НА ГАЗТА

След стартиране при версията с автоматични скорости се усеща щракане под педала на газта. Нещо като системна проверка? Ако не се появи предупредителна светлина, можете спокойно да продължите с потеглянето.

ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ

Аналоговият превключвател на силата на звука е страхотен, но е разположен толкова ниско долу, че при обръщане към децата го намалявате по невнимание.

 

Още по темата

Card image cap
Най-честите причини за увеличен разход

10
май
2016

Ако горивната консумация на двигателя се е увеличила, това може да бъде знак за дефект. Търсенето на проблема обаче може да се окаже дълго и мъчително. AUTO BILD ще ви разкрие най-честите причини за „лакомията“ на мотора

Card image cap
100 000 км с компактния Fiat: браво на Bravo!

3
сеп.
2017

Доскоро Fiat не се представяше добре в продължителните тестове. До този автомобил, който отхвърля всички предразсъдъци: отличен (6) за най-добрия италианец досега!

Card image cap
Тест на 12 ксенонови лампи

26
ян.
2016

Отдавна ксеноновите лампи са завладели пазара на афтърмаркет компоненти. По отношение на цените и качеството разликите между продуктите на отделните производители обаче са драстични

Card image cap
Коли за начинаещи до 8000 лв.

27
ное.
2015

Време е за първото ви превозно средство? Тези модели са изгодни и сигурни

Card image cap
Съветник: да полираме старите фарове

13
февр.
2018

Некачествени почистващи препарати и UV-лъчите са причината за потъмняване на старите фарове. С малко сръчност можете да ги освежите – така че автомобилът ви отново да „прогледне“

Card image cap

В последния брой:

Архив >