5 НЕЩА, КОИТО НИ НАПРАВИХА ВПЕЧАТЛЕНИЕ в Skoda Rapid Spaceback

Ако карате този автомобил, няма начин да не сте ги забелязали


31
окт.
2017

МЯСТО: БЕЗКРАЙНИ ШИРИНИ

Spaceback с право носи името си: пет пасажера и техният багаж се побират не само на думи. Мястото за краката е като в лимузина от висок клас. Невероятно!

ДЕТАЙЛИТЕ: ДОСТА ХИТРОУМНИ

При Rapid инженерите на Skoda са имали доста гениални идеи: кошчета за боклук във вратите, щипка на предното стъкло и стъргалка за лед в капака на резервоара.

ПОЯВАТА Е СТИЛНА

Skoda Rapid, звучи доста соц. На светофара обаче заставате до едно Audi A3 Sportback и виждате, че вашата Skoda съвсем не изглежда зле.

НАВИГАЦИЯТА – ВЧЕРАШНА

Навигационната система показва, къде от Skoda са пестили. Конкурентите в компактния клас отдавна са онлайн, а Rapid изостава с около десет години заради VW.

ЦЕНА – ПО-СКЪПА ОТ ОЧАКВАНОТО

Времената, в които Skoda бе символ на евтино, вече са минало. Голям двигател, няколко полезни екстри и Spaceback надминава 50 000 лв. Все пак за парите си получавате добре оборудван модел.

Още по темата

Card image cap
Употребявани автомобили: комбита за млади бащи до 9000 лева

3
ян.
2017

Голям заден капак, много място, ниска цена: комбитата от среден клас са мултифункционални таланти и често са много изгодни

Card image cap
Ford Focus на старо: по-добър от очакваното

28
юни
2017

VW Golf, Opel Astra, Ford Focus - това подреждане има традиции в компактния клас. Като употребяван автомобил обаче Focus II е чудесен избор

Card image cap
Нов срещу употребяван автомобил: Kia Soul срещу Land Rover Defender 110 S

2
февр.
2017

Нови автомобили с ръбове и характер почти няма. Soul иска да е един от тях. А Land Rover е такъв от 1948 година. AUTO BILD сравни двете култови кутийки

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: